Нов енергиен прилив свише: Бабата на Азис пак се прави на врачка, вече лекува и прасета

https://hotarena.net/laifstail/nov-energien-priliv-svishe-babata-na-azis-pak-se-pravi-na-vrachka-veche-lekuva-i-praseta HotArena.net
Нов енергиен прилив свише: Бабата на Азис пак се прави на врачка, вече лекува и прасета

8 месеца, след като загуби дарбата си да врачува, бабата на Азис отново се е върнала към стария си занаят, научи HotArena.

Колоритната баба Станка не тръшната от тежък грип, заради който спря да врачува. Въпреки престоя в болницата, баба Станка не можела да се откаже от цигарите, които й причинили проблеми с дробовете. Самият Азис бе споделил в интернет координати за връзка с баба му, а стотици хора се стекоха да се допитат до пророческите й способности. Ежедневната върволица от хора я преуморила, а грипа я довършил. Затова чалга кралят обяви, че баба му е загубила способностите си и спира да гледа. 

Преди няколко дни обаче старицата усетила, че възвръща магическите си умения и отново започнала да приема хора в дома си. Според хора, потърсили бабата на Азис за помощ, тя можела само да чете мислите на клиентите си. Друга дарба нямала. Според баба Станка тя имала способността да лекува не само хора, но и животни. Помагала на местните хора да церят прасета, крави и друг домашен добитък. Таксата й остава непроменена и е 25 лева. Единственото, което Станка не е казва е за предстояща смърт, пише „Уикенд“. Баба Станка усетила, че има паранормални способности когато била на 13 години. В най-активния й период, през дома й в Костинброд минавали по 30-40 човека за ден.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.