Новата на Лоренцо – стара позната! Софка я знае от малка (Снимки)

https://hotarena.net/laifstail/novata-na-lorenco-stara-poznata-sofka-ya-znae-ot-malka-snimki HotArena.net
Новата на Лоренцо – стара позната! Софка я знае от малка (Снимки)

Софка знае бъдещата си снаха от дребосъче

Синът на Софка и хубавата Кати са израснали заедно от деца

Синът на Софи Маринова – Лоренцо, направи ново разкритие за изгората си Катрин. Възлюбените се познават от малки. Изглежда, че двамата са били писани един за друг.

Софи Маринова

Странното в случая е, че предишната изгора на певеца, Мария, също беше негова позната от дете.

Младият Лоренцо сподели поредица от романтични фотоси със своята любима и се обясни в любов.

Лоренцо познава Кати, отпреди да пусне мустака

"Обичам те повече от вчера и една идея повече от утре", романтично изля сърцето си синът на ромската перла. Самата Софка е ужасно щастлива от това да има такава свястна красавица до своето дете и я приема в с отворени обятия.

Кати има прилики със Софка

Преди Кати Лоренцо имаше поне две сериозни приятелки, в които беше много влюбен. С последната Мария единственият син на ромската перла трябваше да се ожени. Церемонията обаче изненадващо бе отложена. Причината, която тогава изтъкнаха от семейство Маринови, бе кончината на таткото на Софка. Освен тъжното събитие явно Лоренцо е имал голяма тийнейджърска дилема в любовен триъгълник между него, бившата и настоящата му, но любовта му към Кати е надделяла.

Скоро чакаме и годежния пръстен

Интересен факт, който "България Днес" разкри, е, че Катя е последна година в Националната художествена академия със специалност "Плакат и визуална комуникация". Изненадващо е Лоренцо да се залюби за художник, но явно артистичните души на двамата млади си пасват добре.

Младата дама е доказал се артист, като миналата година Катерина се проявява на изложба за театрални плакати за постановката "Приключенията на Доктор Дулитъл".

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.