Ново 20: Брадърът Дидо Делчев, обвинен за държавен преврат в Дубай и издирван от Интерпол, гледа на карти в интернет!

https://hotarena.net/laifstail/novo-20-bradarat-dido-delchev-obvinen-za-darjaven-prevrat-v-dubai-i-izdirvan-ot-interpol-gleda-na-karti-v-internet HotArena.net
Ново 20: Брадърът Дидо Делчев, обвинен за държавен преврат в Дубай и издирван от Интерпол, гледа на карти в интернет!
Даниел Делчев, популярен с участието си в петото издание на „Биг  брадар”, се преквалифицира от строител на... врачка. Лежалият в дубайски затвор по обвинения за държавен преврат левент, когото Интерпол издирваше в продължение на 6 месеца, ясновидства онлайн. Мераклиите да „нагазят” в бъдещето му задават въпроси, написани като коментар на създадената от него страница – „Бялото братство”.

Делчев тегли карта и започва да прави коментари. Често пъти допълнително описва значението на символите и праща информацията на месиндъжра на вълнуващите се от определена тема.  Брадърът дава всякакви съвети – от това как бездетна майка може да зачене до решаването на определен любовен проблем. Българи от цял свят го засипват с различни въпроси, най-вече свързаните с магия, работа и здраве. Дидо констатирал, че всеки втори у нас имал магия. Злобата карала хората да се мразят и да си нанасят жестоки удари под кръста. Жените се  скъсвали да поръчват любовни магии, защото искали да се доберат до определен мъж или да разбият семейството му, за да го вържат в своя полза. Ако любовната магия не се хванела навреме от специалист, това можело да доведе до тежки болести. Бързите абрикадабри предизвиквали внезапна смърт, а по-бавните - туморни образования.

На 31 май Дидо отчел рекорден брой гледания – 210 000. Били му зададени над 2000 въпроса. За да няма обидени, отговарял на всички кратко, но по същество. Клиентите му били доволни и се увеличавали, защото пари за прогнозите не вземал.
След излизането си от дубайски затвор, Дидо организира строителна бригада, с която извършваше ремонт по софийските улици. После реши да замине за Варна, където отвори Център за красота и здраве. Малката фирма му давала възможност да живее без финансови притеснения. Картите били негово старо хоби, което той решил да практикува всекидневно, защото врачуването засилило интуицията му, пише \"Уикенд\".
 

1 Коментара

...

преди 4 години

Този яко го хапят калинките,а жълтите сайтчета се гъбаркат с него.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.