Пакетът на Рафи празен

Любимецът на тийнейджърите Рафи Бохосян страда от куп комплекси. И въпреки че по петите му тичат тълпи от млади момичета, младият певец не можел да се справи със страховете си, свързани с мъжеството му, научи HotArena.net.

https://hotarena.net/laifstail/paketyt-na-rafi-prazen HotArena.net
Пакетът на Рафи празен

Любимецът на тийнейджърите Рафи Бохосян страда от куп комплекси. И въпреки че по петите му тичат тълпи от млади момичета, младият певец не можел да се справи със страховете си, свързани с мъжеството му, научи HotArena.net.

<p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Любимецът на тийнейджърите Рафи Бохосян страда от куп комплекси. И въпреки че по петите му тичат тълпи от млади момичета, младият певец не можел да се справи със страховете си, свързани с мъжеството му, научи HotArena.net.</span></p> <p><br /><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Бургазлията никак не се вълнувал от факта, че хиляди девойки въздишат по него. Според Рафи всички те били впечатлени от шеметната му популярност и славата, която неочаквано го сполетя.</span></p> <p><br /><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Всъщност Рафи въобще не се намирал за привлекателен. Певецът се ужасявал от големия си нос, ниския си ръст и от празния си пакет.</span></p> <p><br /><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Изпълнителят сам признал пред колеги от &bdquo;Като две капки вода&rdquo;, че не е сред най-надарените мъже, макар размерите му да били нормални за ръста и физиката му.</span></p> <p><br /><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">И въпреки че в спалнята нямал никакви проблеми младият изпълнител не можел да се отърве от страховете си. И всеки път, когато се запознавал интимно с някое ново момиче, с ужас очаквал, че тя ще му се подиграе за размера.</span></p> <p><br /><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Звездите от музикалното шоу обаче искрено се забавляват с притесненията на младежа. И не спирали да му обясняват, че в леглото има много по-важни неща от солидните сантиметри, пише &bdquo;Всеки ден&ldquo;.</span></p>

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.