Палавата майка на Сузанита я направила наркоманка, карала я да пуши трева на 14!

https://hotarena.net/laifstail/palavata-maika-na-suzanita-ia-napravila-narkomanka-karala-ia-da-pushi-treva-na-14 HotArena.net
Палавата майка на Сузанита я направила наркоманка, карала я да пуши трева на 14!
Скандалната Сузанита е опитал за първи път наркотици пред погледа на майка си Шенай. Родителката накарала 14-годишната си тогава дъщеря да пробва пред нея дрога, но без да уточнява каква, най-вероятно става въпрос за марихуана. Макар Сузи да дала вид, че не й харесва тревата, тя точно от тогава се зарибила и започнала да иска да пуши по някоя цигара с марихуана, научи „Уикенд” от запознати със семейната история.

Съпругата на Орхан Мурад винаги е бранила наследницата си, като открито е казвала, че искала да убеди щерка си, че наркотиците са нещо ужасно и не бива да ги ползва. Затова й предложила да вземе, за да пробва. Уви, на младата певица й харесали, но започнала да се друса зад гърба на родителите си.
Бащата на Сузанита - Орхан Мурад също постоянно говори колко се гордее, че наследницата му си е признала за наркотиците и дори е влязла в клиника. Много от почитателите му го упрекват за липсата на контрол върху детето им и обвиняват тях за зависимостите на непълнолетната им щерка.

Друга шокираща подробност за домашното възпитание на Сузанита е, че от 14-годишна тя покойно пуши цигари в присъствието на родителите си, който се примирявали с този факт и се надявали, че някой ден сама ще се откаже от вредния порок.

„Когато даваш всичко на детето си, глезиш го до безобразие, позволяваш му силикон и ботокс, още непълнолетно, тогава наследникът ти се превръща в развалина. Именно слободията при Орхан Мурад и Шенай доведе Сузанита до клиника за зависими. Ако имаше малко по-строги родители, които да я контролират и да не позволяват на детето им да не яде и спи по 6 дни, тогава нямаше да се стигне до зависимостта й от наркотиците”, коментират възмутени близки до семейството.  Скандалната 17-годишна певица много често е поощрявана от родителите си да се държи разюздано.

9 Коментара

Дъното

преди 4 години

Долна измет са цялото семейство! Изобщо не ни ги тикайте в очите!

Коментирай

Данъкоплатец

преди 4 години

Къде са институциите?

Коментирай

Хаха

преди 4 години

Палава щеше да е майката ако беше на 14 години. На нейната възраст отношението има само едно определение_безотговорност!

Коментирай

Nel

преди 4 години

Каква мъка е да гледаш тази снимка... На това дете няма кой даму постави граници и преди не е имало. Лашка се загубило ориентация и опора в океана на живота.

Коментирай

...

преди 4 години

Не ни интересува.

Коментирай

......па

преди 4 години

Те не закачат циганите.

Коментирай

София

преди 4 години

Кой родител би дал на детето си наркотици?Пълна безотговорност!Майката е за шамари!

Коментирай

Данъкоплатец

преди 4 години

Не, майката не е за шамари, а за затвор! Същото въжи и за бащата, заради помагачество или бездействие. Затвор и сериозни финансови санкции трябва да се наложат и на служителите на държавните служби, които още след песента Луцифер и Буда трябваше да се самосезират и отнемат родителските права на тези псевдородители.

Коментирай

да

преди 4 години

Защото такива били "културните''им особености.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.