Папи Ханс си вирна носа, надува се пред фенове, отказва снимки и автографи

https://hotarena.net/laifstail/papi-hans-si-virna-nosa-naduva-se-pred-fenove-otkazva-snimki-i-avtografi HotArena.net
Папи Ханс си вирна носа, надува се пред фенове, отказва снимки и автографи
Константин Трендафилов, известен повече с артистичния псевдоним Папи Ханс, се е взел за голяма звезда, оплакват се почитатели на творчеството му. Той се държал надменно с феновете си, дори с малките деца, снимки и автографи също отказвал с голяма досада. „Изкара три хита и вече се самозабрави!”, възмутени са свидетели.

Напоследък в интернет форумите много хора се оплакват от поведението на риалити звездата. Той е станал направо неузнаваем и от някогашното позитивно и усмихнато момче, се е превърнал в надменен пуяк, твърдят десетки възмутени от него.
„Видях на новогодишния концерт в града ми т.нар. Папи Ханс. Изключително неприятен тип. Къде тръгнал и той концерти да прави - има 3 песньовки на кръст и с имитации на други се опитва прави шоу. По принцип ми е неприятен, но ми стана още по-противен със звездеенето си. Приключи си изпълнението и слезе от сцената. Маса народ отиде зад сцената - кой за автограф, кой за снимка, а фръцльото се фръцна и си замина. Този келеш не знае ли, че е известен именно заради тези хора”, коментира недоволна дама.

Друга пък допълва следното: „Моите впечатления от него напълно съвпадат с горните. Доста често идваше в сградата, в която работя. Двама-трима колеги съвсем учтиво го помолиха за снимка или автограф за децата им. Държа се изключително надменно и със супер нежелание се съгласи на една снимка. Скоро гледах повторение на предаването „Черешката на тортата”, в което участваше, и тъкмо бях прочела книгата му „Затвори  сърце\". Направо не мога да повярвам, че Константин Трендафилов и Папи Ханс са един и същ човек! Какво е станало с него – защо е започнал да се държи така?”

Запознати твърдят, че навремето Коцето бил скромно момче, но след като се залюбил с младата певица Дара, много се променил. С нея вече не са заедно, но именно тя го подкрепила да гради музикална кариера и съдействала в създаването на първия му хит „Кекс”. До този момент Трендафилов беше известен само с литературното си творчество, но покрай Дара и песента за кекса се сдоби с широка популярност и стана разпознаваем. Тогава се взел за голяма звезда и се надул до пръсване.

Папи Ханс не крие, че иска да се съсредоточи върху създаването на нови парчета, а не върху книгите, защото печели по-добре от музикалните си изяви. Макар и да не са шедьоври, песните му бързо се превръщат в хитове, лесно се запомнят, а поканите за участия към него валят.
Oт време на време Константин участва и в телевизионни проекти, от които прибира прилични хонорари. След участието си във „ВИП брадър” обаче не мисли да се включва в други риалити предавания и надали ще го видим в такова шоу отново. Опитът му в „Големия брат” бил достатъчен, за да се убеди, че това не е за него и да го откаже от други подобни участия, пише Уикенд.

2 Коментара

хопала тропала

преди 4 години

Да вземе да се изкъпе.

Коментирай

Коко

преди 4 години

Ей Папи не се надувай да не ти изтрият ехидната усмивка дългокоса кукло

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.