Първият мъж на Глория я пребил от ревност, заплашвал я с пистолет

https://hotarena.net/laifstail/parviiat-maj-na-gloriia-ia-prebil-ot-revnost-zaplashval-ia-s-pistolet HotArena.net
Първият мъж на Глория я пребил от ревност, заплашвал я с пистолет

За най-трудните моменти в живота си Глория разказва в автобиографичната си книга „До последната усмивка”,  като не се свени да открехне вратата и на любовния си живот, пише „Галерия.

В момента фолк-певицата е щастлива с годеника си Йордан Джермански, но през годините е претърпяла доста неуспехи в личен план.  Трагични посвоему са още първите връзки на Глория. На 16 години среща мъжа, който я прави жена. Той  бил крайно ревнив и се опитвала да я третира като своя собственост. В един от пристъпите си на ревност до такава степен полудял, че й посегнал и й избил един зъб. Това бил моментът,  в който Глория си тръгнала. За щастие не била лудо влюбена във въпросния човек и бързо преодолява болката.

Първата истинска любов на певицата също била белязана от ревност.

Била вече на 18, а мъжът на 36. Въртял бизнес с автокъщи, имал големи позиции в Русе, откъдето е родом фолк-звездата. По това време Глория вече усилено се развива като певица и редовно пътувала с оркестър „Извор”, включително и в чужбина. На бизнесмена обаче, малко по малко  започнала да не му харесва работата и не можел да приеме, че отсъства за дълго време. Не харесвал факта, че работи по нощни заведения и привлича вниманието на други мъже. Още повече, че самите те  се запознали в ресторант на Дунав мост, където тя пее.

Глория се надявала, че ревността му ще утихне и той ще приеме кариерата й. Точно обратното - проблемът не се заглаждал, а задълбочавал. Мъжът буквално се превърнал в сянка на певицата.  Придружавал я на абсолютно всичките ангажименти. Започнал да заплашва майка й, нахълта в дома им с пистолет,  защото мислил, че Глория му изневерява.

Междувременно прохождащата певица разбрала, че гаджето й е истински женкар с няколко брака и деца зад гърба си.  Категорично решение да си тръгна обаче примата на фолка взела след жестока проява на насилие. Имала участие в Русе, на което той я придружил. Прибрали се обратно и точно тогава бизнесмен се напил и се развикал: „Какво, ще пееш ли?”,  след което й ударил толкова силен шамар, че разбил устата й.  „Разбира се, че ще пея, не ме познаваш!”, връща се назад Глория. След тази случка тя го напуска.

2 Коментара

666

преди 4 години

Хайде сега и на тази да и четем за мутренските истории - не мерси.Какво прави 18 годишно момиче при мутра на 36 въртящ автокъщи? После ох преби ме горката аз страдалка.Като оная смешница Лияна дето се вряла при най големите бандити и после орева ефира защо имала такава съдба.Хайде чупка всички играчки на някакви мутри ходете се оплаквайте на някой друг, че на всички им писна от вас и долните ви истории.

Коментирай

ами,

преди 4 години

Апсолютно точно.Медиите ги натрапват тези мутренски играчки,иначе никой не се интересува от битието им на такива.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.