Похвално! Преслава позлати родителите си, имат повече пари от самата нея!

https://hotarena.net/laifstail/pohvalno-preslava-pozlati-roditelite-si-imat-poveche-pari-ot-samata-neia HotArena.net
Похвално! Преслава позлати родителите си, имат повече пари от самата нея!

Преслава оползотворява по-голямата част от солидните си приходи, за да подпомага своите родители, а не за скъпи тоалети и екскурзии в Дубай, научи HotArena.

 

„За мен най-важно е семейството. Разполагаме заедно с всичко, което имам аз“, коментира хитовата изпълнителка. Тя периодично праща големи суми, заработени от участия, на майка си и баща си в Добрич.

 

В бранша обясняват щедростта й със спомена й за трудните години в началото на кариерата й, когато родителите й са дали всичко от себе си, за да й осигурят добър старт в живота. Очевидно е, че са успяли, а сега е време на Преси да им се отблагодари.

 

„Нашите не бяха богати. Свикнала съм и да нямам, и да имам. Затова уважавам парите“, споделя певицата. В периода, когато правела първите си стъпки в музиката, майка й работела като шивачка, а татко й – като шофьор на камион.

 

 

Преслава с умиление си спомня как пристигнала в Димитровград, за да следва мечтата си за голямата сцена. Тогава заживяла на квартира с Галена и двете заедно борели финансовите неволи

 

И днес примите на „Пайнер” през смях разказват как снимали първите си клипове с един и същ тоалет, а режисьорът трябвало да направи така, че роклята им да изглежда различно поне в цветово отношение.

 

„Вярно е, не сме имали възможности, но гледам на този етап като на доброто старо време. Времето, в което още си наивен и позитивен“, усмихва се звездата от „ВИП Брадър”. 

 

Родителите на Преслава не обичали да прахосват изкараните с труда й пари, а ги внасяли в банкова сметка. Най-интересното е, че тя е по-голяма от тази на певицата!

 

„Много скромни хора са. Мама изобщо не обича известността. Тя е по-срамежлива и не иска да се знае коя е. Иначе, разбира се, и тя, и баща ми много се гордеят с това, което се случва с мен и сестра ми. Понастоящем мама работи в детска градина, а баща ми - в училище“, разказва пайнерката. 

 

1 Коментара

преди 8 години

Чудесно! И аз съм така с моите родители. Всичко даваха за нас със сестра ми докато растяхме. Сега е наш ред. Дай Боже всеки му такива родители! Да са живи и здрави!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.