Потресаващо! Приятелите забравиха Денди

https://hotarena.net/laifstail/potresavashto-priiatelite-zabraviha-dendi HotArena.net
Потресаващо! Приятелите забравиха Денди

На опелото на един от най-ексцентричните българи през последните 30 години - Любомир Милчев-Денди, в столичната църква \"Света Петка\" се събраха изненадващо малко хора. Повечето от онези, които се представяха за негови \"близки приятели\" в социалните мрежи, или не са били наистина такива, или \"неотложни ангажименти\" са им попречили да кажат последно \"сбогом\" на Денди.

Особено опечалена обаче беше царистката Йоана Спасова, която първа съобщи във Фейсбук, че Денди бере душа в болница \"Света Анна\". От хай обществото на България регистрира присъствие единствено шефката на европейските културни програми за нашата страна в Министерството на културата Мери Молевски.

В пълен траур дойде да се прости с екстравагантния бохем и ерудит актрисата Касиел Ноа Ашер /Деси Красова/, която побърза да си тръгне без коментар от храма.

Почетното място в заупокойната служба бе заел младият музикант Кристофър Кем, неизменен спътник на Денди пред последните няколко години. Той се подпираше на елегантно бастунче, защото ръцете му трепереха от мъка.

\"Аз като музикант виждам света през звуците. За мен Денди остана в тях. А той приживе бе човек слово\", каза през сълзи Кристофър. Той беше в компанията на майка си. Елегантната дама забрани детето й да бъде снимано и подчерта, че не са дошли \"да гледат сеир\", а на изпращане в последния му път на много близък човек.

\"Брат ми беше добър човек. Нямаше врагове. Не знам как му се случи това нещастие... И като момче беше кротък. Неговите връстници все бяха в някакви банди, а той стоеше настрана\", довери по-голямата сестра на Денди. Тя каза още, че погребението на брат й ще бъде в Перник, където семейството е живяло от много време, в тесен кръг от най-близки роднини.

В стилен черен тоалет пристигна на траурната церемония бившата съпруга на Денди - Юлия Минева. Въпреки че са разделени от близо 10 години, тя призна, че й е много мъчно за него и няма представа кой може да е човекът, извършил това злодеяние. Юлия, която е завършила културология в СУ в един випуск с Денди, бе придружена от брат си Орлин Минев, столичен адвокат. За \"България Днес\" той коментира, че \"нямат никаква информация от МВР и следствието за трагичния инцидент\". \"Знам, че във фаталната вечер е видял свои познати, които са предложили да му окажат помощ, но той е отказал и се е прибрал вкъщи\", добави братът на бившата половинка на Денди.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.