Потвърдено! Езикът на Галена е змийски (ФОТО)

Оса, кобра, усойница, змия... Как ли не са наричани жените заради природната си злоба. Галена е една от многото чалга диви, които се спрягат за усойници. HotArena.net разполага и с доказателство за това!

https://hotarena.net/laifstail/potvyrdeno-ezikyt-na-galena-e-zmiiski-foto HotArena.net
Потвърдено! Езикът на Галена е змийски (ФОТО)

Оса, кобра, усойница, змия... Как ли не са наричани жените заради природната си злоба. Галена е една от многото чалга диви, които се спрягат за усойници. HotArena.net разполага и с доказателство за това!

<p> &nbsp;</p> <p> <span style="font-family:verdana,geneva,sans-serif;"><span style="font-size:14px;">Оса, кобра, усойница, змия... Как ли не са наричани жените заради природната си злоба. Особено сред звездите на фолка е цяло змийско гнездо, където една през друга се надпреварват коя да захапе по силно.</span></span></p> <p> &nbsp;</p> <p> &nbsp;</p> <p> <span style="font-family:verdana,geneva,sans-serif;"><span style="font-size:14px;">Легендите дори гласят, че ако някоя фолк дива се ухапе, ще умре на мига заради силната отрова.</span></span></p> <p> &nbsp;</p> <p> &nbsp;</p> <p> <span style="font-family:verdana,geneva,sans-serif;"><span style="font-size:14px;">Галена е една от многото чалга диви, които се спрягат за усойници. <strong>HotArena.net&nbsp;</strong>разполага и с доказателство за това! Читател ни изпрати снимка на Галена, където певицата е показала &bdquo;отровното си оръжие&rdquo; &ndash; езикът!</span></span></p> <p> &nbsp;</p> <p> &nbsp;</p> <p> <span style="font-family:verdana,geneva,sans-serif;"><span style="font-size:14px;">Освен че е зверски дълъг, той е и остър, а според запознати източници &ndash; цепен на две. Мъжката половина от нашите читатели може и да си помечтаят за нещо, виждайки гъвкавия й и дълъг език.</span></span></p> <p> &nbsp;</p> <p> &nbsp;</p> <p> <span style="font-family:verdana,geneva,sans-serif;"><span style="font-size:14px;">Но внимавайте, момчета! Захапе ли, смърт ви чака!</span></span></p> <p> &nbsp;</p> <p> &nbsp;</p> <p> <strong><span style="font-family:verdana,geneva,sans-serif;"><span style="font-size:14px;">Гласувайте в нашата анкета &ndash; на какво оприличавате Галена на тази снимка?</span></span></strong></p>

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.