Преслава се издъни с фалшиво пеене

Фолк певицата Преслава се изложи доста неприятно тези дни, научи HotArena.net. Изпълнителката реши да покаже вокалните си умения в „Гласът на България“.

https://hotarena.net/laifstail/preslava-se-izdyni-s-falshivo-peene HotArena.net
Преслава се издъни с фалшиво пеене

Фолк певицата Преслава се изложи доста неприятно тези дни, научи HotArena.net. Изпълнителката реши да покаже вокалните си умения в „Гласът на България“.

<p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Фолк певицата Преслава се изложи доста неприятно тези дни, научи HotArena.net. Изпълнителката реши да покаже вокалните си умения в &bdquo;Гласът на България&ldquo;.</span></p> <p>&nbsp;</p> <p><br /><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Изпълнителката планираше да покаже как се пее народна музика на младите таланти. Но точно за изпълнението пред камера тя не бе в кондиция и изкара фалшиво половината куплет.</span></p> <p>&nbsp;</p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">&bdquo;Ох, нещо не хванах тоналността добре&rdquo;, усети се и самата Преслава. Колегите й обаче я успокоиха, че се случва на всеки и трябва да опита пак.</span></p> <p>&nbsp;</p> <p><br /><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Второто изпълнение на певицата мина перфектно. И тя бе повече от облекчена, че е замазала гафа.</span></p> <p>&nbsp;</p> <p><br /><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">&bdquo;Тя е уникален глас и съм я слушал на участия по 3 часа на живо пеене нощем, без да направи и една грешка. Но това не значи, че не може да хване грешна тоналност, защото и на най-добрите се случва&rdquo;, оправда колежката си и Миро, пише &bdquo;Всеки ден&ldquo;.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p>

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.