Псевдомоделка от Перник, самопровъзгласила се за красавица, лъсна без грим и хората видяха истината! (ШОК фото)

https://hotarena.net/laifstail/psevdomodelka-ot-pernik-samoprovazglasila-se-za-krasavica-lasna-bez-grim-i-horata-vidiaha-istinata HotArena.net
Псевдомоделка от Перник, самопровъзгласила се за красавица, лъсна без грим и хората видяха истината! (ШОК фото)

Маги Димитрова, която обиколи няколко конкурса за красота, включително и „Мис София 2015“, но не спечели нито един, продължава да става за резил в мрежата, независимо колко много се потруди да е в на хората устите, узна HotArena.

 

Всъщност пак е в на хората в устите, но те по-скоро я съжаляват и виждат, че опитите й да се слее с ВИП персоните е неуспешен за пореден път. Псевдомоделката от Перник си приписа няколко скандала – първо разтръби, че я били наричали в родния й град „малката Николета Лозанова“, после заяви, че не обичат да я сравняват с когото и да е. Гледайки снимката й без грим, която наш читател ни изпрати, не намираме никакви прилики с топ красавицата Ни Ло.

 

После си измисли, че се е скарала със съгражданката си Биляна Евгениева заради тогавашния приятел на червенокоската – Ицо 100-те манекенки. Отново поглеждайки снимката й без грим, не смятаме, че Христо Сираков би й обърнал изобщо някакво внимание.

 

После Маги си разпространи клюката, че арабски шейх я е харесал, но и това ни се струва нереалистично.

 

Изненадващо е колко твърдоглава е Димитрова да навлезе във ВИП пространството, винаги изхождайки от там, че е обиколила няколко конкурса за красота. Е, печели Мис Гоце Делчев Miss Gold Night Club, ама що за титла трябва да е това?! Може би се надява, че е станала и \"Модел на годината\" през 2016, но журито явно е имало дефектно зрение.

 

По професия се води „модел“, но това го знаят само онлайн медии в Благоевград, тъй като Маги явно е най-известната студентка в града и са се объркали да й обърнат внимание.  

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.