Явор Колев заплаши Анонимните: Ще си пусна коса и мустаци

„Ще си пусна коса и мустаци, за да заприличам повече на новата си самоличност”, закани се Явор Колев пред „България Днес”. Така шеговито той отвърна на гаврата от страна на Анонимните със самоличността му.

https://hotarena.net/laifstail/qvor-kolev-zaplashi-anonimnite-shte-si-pusna-kosa-i-mustaci HotArena.net
Явор Колев заплаши Анонимните: Ще си пусна коса и мустаци

„Ще си пусна коса и мустаци, за да заприличам повече на новата си самоличност”, закани се Явор Колев пред „България Днес”. Така шеговито той отвърна на гаврата от страна на Анонимните със самоличността му.

<p> <span style="font-size: 14px; font-family: verdana, geneva, sans-serif; ">&bdquo;Ще си пусна коса и мустаци, за да заприличам повече на новата си самоличност&rdquo;, закани се Явор Колев пред &bdquo;</span><strong style="font-size: 14px; font-family: verdana, geneva, sans-serif; ">България Днес</strong><span style="font-size: 14px; font-family: verdana, geneva, sans-serif; ">&rdquo;.</span></p> <p> &nbsp;</p> <p> &nbsp;</p> <p> <span style="font-family:verdana,geneva,sans-serif;"><span style="font-size:14px;">Така шеговито той отвърна на гаврата от страна на Анонимните със самоличността му.</span></span></p> <p> &nbsp;</p> <p> &nbsp;</p> <p> <span style="font-family:verdana,geneva,sans-serif;"><span style="font-size:14px;">Припомняме, че скандалните хакери нарочиха киберченге Номер 1 заради АСТА и подмениха личността му. Изведнъж Явор Колев се трансформира в други трима с името Кольо Яворов, които имаха едно и също ЕГН &ndash; това на шефа на сектор &bdquo;Компютърни престъпления&ldquo; в ГДБОП.</span></span></p> <p> &nbsp;</p> <p> &nbsp;</p> <p> <span style="font-family:verdana,geneva,sans-serif;"><span style="font-size:14px;">Така от гологлав, гладно избръснат мъж, Явор Колев се превърна в трима дългобради и дългокоси мъже.</span></span></p> <p> &nbsp;</p> <p> &nbsp;</p> <p> <span style="font-family:verdana,geneva,sans-serif;"><span style="font-size:14px;">&bdquo;Не се страхувам от нищо. Ако се притеснявах, щях да отида на лекар. Приемам това като шега, дори отивам да си сменя паспорта и шофьорската книжка&rdquo;, пошегува се по този повод топченгето.</span></span></p> <p> &nbsp;</p> <p> &nbsp;</p> <p> <span style="font-family:verdana,geneva,sans-serif;"><span style="font-size:14px;">&bdquo;Досега нито една терористична организация не е успяла да се изправи срещу официалната власт. Притеснявам се само от това, че законодателството в България спрямо подобни атаки е неадекватно&rdquo;, заключи Явор Колев.</span></span></p>

3 Коментара

MUR

преди 12 години

Какво да кажа педераста си е педераст !

Коментирай

Фенът

преди 12 години

Агент Смит пак се изказа. По добре да се замисли чии интереси защитава дали тези на хората в България или на Американски господари. Май си мисли, че наистина живеем в "Матрицата" (не че не се откриват доста прилики между действителноста и филма).

Коментирай

Янка Димов-Димо Янков

преди 12 години

Мене пък ме кефи Колев...или Яворов...готин е и все пак си върши работатат-не го псувайте...анадъму?!?!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.