Радост Драганова осъдена да върне акциите на бизнесмен

https://hotarena.net/laifstail/radost-draganova-osadena-da-varne-akciite-na-biznesmen HotArena.net
Радост Драганова осъдена да върне акциите на бизнесмен

Кипърският бизнесмен Харис Кунтурис спечели поредното дело срещу водещата Радост Драганова, научи HotArena.

Софийският апелативен съд реши, че  той е незаконно заличен като съдружник в общия им проект – парк за зелена енергия в с. Кошарево. Неговоро участие в общата им фирма трябва да бъде възстановено без нови тарикатски схеми.

Без знанието на Харис на 30 юни 2016г. съдружниците решават да го извадят от общото им предприятие,  което тъкмо е започнал да изплаща инвестицията си. Съвсем случайно кипърецът научава в разговор с познат банков директор, че вече не е във фирмата. На общото събрание се решава, че дружеството ще се управлява само от двама управители, дори е променена адресната регистрация на фирмата, пише „Уикенд“.

Две години и по-късно съдът връща нещата по местата им. Съдът е категоричен , че акциите на чуждия инвеститор трябва да бъдат възстановени. Преди броени дни Радост Драганова получи обвинение за пране на пари и измама във връзка с този соларен парк. Бизнесменът Кунтурис досега е спечелил две дела на първа инстанция срещу Радост и нейният зет Венцислав Гоцев.  

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.