Рапърът Бобо удря по три на вечер

Не е една, не две, а по цели три мадами правят компания на рапъра Бобо всяка вечер. Изпълнителят на „Дим да ме няма“ бройка мацки като за световно по време на настоящето си турне, дочу HotArena.net.

https://hotarena.net/laifstail/rapyryt-bobo-udrq-po-tri-na-vecher HotArena.net
Рапърът Бобо удря по три на вечер

Не е една, не две, а по цели три мадами правят компания на рапъра Бобо всяка вечер. Изпълнителят на „Дим да ме няма“ бройка мацки като за световно по време на настоящето си турне, дочу HotArena.net.

<p> <span style="font-size:14px;"><span style="font-family: verdana, geneva, sans-serif; ">Не е една, не две, а по цели три мадами правят компания на рапъра Бобо всяка вечер. Изпълнителят на &bdquo;Дим да ме няма&ldquo; бройка мацки като за световно по време на настоящето си турне, дочу HotArena.net. </span></span></p> <p> &nbsp;</p> <p> &nbsp;</p> <p> <span style="font-size:14px;"><span style="font-family: verdana, geneva, sans-serif; ">Макар че има сериозна приятелка, рапърът с българо-гвинейски произход не пропуска случай да забърше някоя нова мадама. Още повече, че официалната му половинка му е дала зелена светлина. </span></span></p> <p> &nbsp;</p> <p> &nbsp;</p> <p> <span style="font-size:14px;"><span style="font-family: verdana, geneva, sans-serif; ">Причината за изненадващата либералност у гаджето на певеца е огромният му инструмент. Приятелката му, която също е полу-гвинейка трудно издържала на темпото на свръхактивния в леглото певец. </span></span></p> <p> &nbsp;</p> <p> &nbsp;</p> <p> <span style="font-size:14px;"><span style="font-family: verdana, geneva, sans-serif; ">Изтощена от непрекъснатите му сексуални нападки, девойката дала на възлюбения си зелена светлина. От която той усърдно се възползва и не пропуска да забие по три-четири мацки на вечер, след поредното клубно участие, твърдят от &bdquo;Всеки ден&ldquo;. </span></span></p> <p> &nbsp;</p> <p> &nbsp;</p> <p> &nbsp;</p> <div class="media_embed"> <iframe allowfullscreen="" frameborder="0" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/QMT9cVC1Ykg" width="420"></iframe></div>

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.