Рут Колева блокирана в забутано мексиканско селце

https://hotarena.net/laifstail/rut-koleva-blokirana-v-zabutano-meksikansko-selce HotArena.net
Рут Колева блокирана в забутано мексиканско селце
Певицата Рут Колева е блокирана в забутано мексиканско селце, узна HotArena.


Изпълнителката сама съобщи за случващото се в профила си в социалната мрежа. В селцето Рут Колева остана заради карантината срещу разпространението на коронавируса и не знае докога ще продължи излоацията й в южната част на полуостров Юкатан. 


\"Опитвам се да синтерзирам с прости думи това, което ми се случва в последните дни и се връщам само към изречението \"животът се случва независимо от нашите планове\". В момента съм заклещена в едно отдалечено село в Юкатан, мексико\", пише Рут. 


Преди две седмици тя пристигнала в Мексико с идеята да остане само няколко дена. Дошла по работа с една раница на гърба си. Плановете й да приключи набързо с ангажимента и да се върне в Чикаго за концерт, откъдето да пътува за Ню Йорк, където е базирана в последните месеци, обаче се провалили. 


\"Миналата седмица избухна епидемията в Ню Йорк, а днес има над 4000 заразени в града. Билети към България почти няма, а и опасността от пътуването, което е над 30 часа, прави прибирането ми там също невъзможно. Докато се чудя какво да правя, селото, в което се намирам, се самопостави под превантивна карантина, защото най-близката болница е на час и половина, а местните нямат превозни средства. Можеш да излезеш от селото, но не можеш да се върнеш. Нови хора не се приемат. И сега аз съм тук, без да знам кога ще си тръгна. Едно село на брега на морето, на майната си в Юкатан, където се намирам, нямайки никаква идея за бъдещето ми\", споделя Рут. 


Тя допълва, че имала над 20 концерта в Европа, САЩ, Канада и Азия. Всичко това пропада и изчезва за часове. \"Цялата ми работа от месеци насам, планирани пътувания и бъдещи доходи. Албум, турнета, промоции... Колко крехки и уязвими са човешките планове и мечти. Не изпитвам паника, нито страх за бъдещето. Имам вярата, че всичко се случва с причина и това е естественият ход на нещата. Не ме е яд и не съжалявам, че така е станало. Смятам да се забавлявам и да се адаптирам към ситуацията\", пише Рут. 


По време на излоацията си тя опознава местните жители и дори е започнала да учи испански, пише България днес.

3 Коментара

Ауууууу Юкатан било забутано, простакеса абсолютна

преди 4 години

Тази била много просто за да каже, че Юкатан е на майната си "на майната си в Юкатан". Там се намират Пирамидите на маите и селата са почти и само с местно население "мая" , аз бях миналата година , не там а на Ривиера Мая и да има "забутани села" но там се води джунгла . Посетихме пирамидите и Валядолид, както и сеноте, селата са бедни ,но хората изглеждат щастливи и да кажеш за Юкатан че е забутано е просто нелепо.милата ама това е цял район бе миличка, а не село хахаха и предвид ситуацията няма предполагам никой, но по принцип там е пълно с туристи.

Коментирай

ми,

преди 4 години

Там да си стои и да мълчи,щом е тръгнала на майната си,въпреки предупрежденията да не се пътува.

Коментирай

Мима

преди 4 години

Била по работа,каква работа можеш да имаш в джунглата освен да пееш на маймуните!!!!!И каква певица е тая та чак пък и ангажименти да пеела в Щатите!!!!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.