Саня Борисова затъна в борчове заради школата за артисти (Вижте хонорара й от \"Фермата\")

https://hotarena.net/laifstail/sania-borisova-zatana-v-borchove-zaradi-shkolata-za-artisti HotArena.net
Саня Борисова затъна в борчове заради школата за артисти (Вижте хонорара й от \"Фермата\")

Сериозни финансови затруднения изпитвала бившата съпруга на режисьора Ники Илиев – Саня Борисова, научи „Галерия“. Откакто двамата се разведоха, актрисата нямала сериозни доходи, а школата за млади артисти, която Ники й повери, я дърпала все по-надолу.

 

Бърза проверка на „Галерия“ в страницата на прочутата школа Cinema acting 360“ потвърди слуховете. Оказа се, че от тази година уроците са били преустановени, няма и публикувани дати следващи обучителни курсове. В актьорските среди коментираха, че Саня продължава да се занимава с преподаване на актьорско майсторство, но индивидуално и много по-рядко.

 

Припомняме, че Ники и Саня основаха школата преди повече от 2 години, като изкараха пет сезона заедно. Обучението вървеше доста добре и освен че им докарваше добри приходи, помагаше за откриването на млади таланти. Най-добрите актьори получаваха роли в новите продукции на Ники срещу минимално заплащане.

 

След развода Илиев благородно остави школата на Саня, но моделката така и не успя да я доразвие. Борисова изпитвала сериозни затруднения да плаща наема и режийните и затънала в заеми. Освен към банки, актрисата имала и доста задължения към свои приятели.

 

Неслучайно Саня с охота прие участието във „Фермата“, макар досега никога да не сме я виждали в риалити шоута. Както продуцентите неведнъж са подчертавали, хонорарите във „Фермата“ са символични, но Борисова била доволна, че ще си оправи борчовете. От „Фермата“ щяла да прибере не повече от 6-7000 лева, които й били напълно достатъчни.

 

Актрисата се радвала и на другите позитиви от участието си - повече покани за интервюта, фотосесии и привличането на внимание от страна на шоубизнеса. Саня мечтаела да бъде поканена в някоя от по-големите кинопродукции у нас, въпреки че в актьорските среди не й се носи славата на професионалист.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.