Сано и Нели приеха новата снаха с 3 деца

https://hotarena.net/laifstail/sano-i-neli-prieha-novata-snaha-s-3-deca HotArena.net
Сано и Нели приеха новата снаха с 3 деца

Синът на Иво Карамански и влогърката Антоанет Пепе вече не крият връзката си, която явно е сериозна, защото младежът вече е запознал семейството си с кака си Тони, твърди „Уикенд”.

Нели Атанасова и Александър Сано са приели новата снаха, която има цели 3 деца и е със 7 години по-голяма от Иво. Наследникът, който носи името на баща сиq се е поувлякъл доста по влогърката, издават от обкръжението им. Двамата дори бяха във Видин и отмаряха край Дунава, където в момента Сано снима филм. Припомняме, че Карамански е доведен син на актьора, който го обича и се грижи за него като за собствено дете.

Иво и Тонка Пепелджийска, както е истинското име на блондинката, въртят любов от няколко месеца, като момата набързо зарязала последния си мъж Филяка от „Типично”, щом се загаджила с Карамански.

„Как й се занимава с тези три малки деца, пак с нов мъж? Децата си искат грижи, трябва непрекъснато да си около тях. А да въртиш и любов, и то с нов човек, се иска доста енергия. Аз не бих могла, последното нещо ще ми е любовта при такива обстоятелства. Направо й се чудя” – коментират в социалните мрежи любовните трепети на Пепе. Пепелджийска е известна с това, че бързо забременява от новите си тръпки, като предстои да видим дали историята ще се повтори и с Иво Карамански, който все още няма свои деца.

 

17 Коментара

.....

преди 1 година

Ако това е истина, според мен Антоанет Пепе има сериозен психологичен проблем. Не е ок да скача от партньор на партньор без пауза между тях. Това говори за огромен страх от изоставяне, както и за човек, който не иска и не може да си позволи да остане сам със себе си, човек, който се страхува да се "срещне" със себе си... Мъчно ми е за децата й, хубави и здрави хлапета, но според мен това им се отразява сериозно. Сиена вероятно изкарва целият бъг на семейната среда с това затруднение при говора и комуникацията. Дали Пепе се замисля за всичко това???

Коментирай

Ива

преди 1 година

Тази никога не съм я харесвала и като започна да сменя мъжете толкова лесно и да ръси деца наляво-надясно още повече ми опротивя. Чак книга ми издала, а пък глупававите жени, които си дават парите за такива глупости пък са ми най-интересни.Горките деца с такава майка за пример.Всяка година нов татко, няма що.

Коментирай

Деси

преди 1 година

Животът е нейн и да прави каквото си поиска. Много са смешни са тези, които съжаляват децата й. Първо да погледнат в тяхната паница и да си оправят техният живот.

Коментирай

хм

преди 1 година

Вероятно децата ги оставя на майка си да ги гледа. Обичайно жените в такава ситуация така правят докато не стабилизират новата връзка и успокоят живота си от купони и нощен живот. Т.е. докато не мине хубавата фаза на новата връзка.

Коментирай

До Деса

преди 1 година

Ние нашия живот сме си го оправили, не ни мисли. И да, има такива личности, които не са приятни на масовката.Щом са в публичното пространство ще търпят всякакви критики. В случая говорим за постоянна смяна на мъже! В нормалния свят това не нормално, особено при наличието на 3 деца, айде осъзнайте се!

Коментирай

ами,

преди 1 година

Може пък мъжете нея да я сменят.За раздяла причината винаги е у двамата.И тази и връзка не виждам да е дълготрайна.Нели и Сано нямат избор да не я приемат поне засега.Не желаят да се конфронтират със залитналия им син.След време ще му мине,млад е още.Жалко наистина за децата,всяко дете иска да живее с двамата си родители.

Коментирай

Охх ужас

преди 1 година

Тази да не е роднина с Кали- три деца от трима различни мъже? Хахах, трябва да побърза, че кога ще забременее и роди от този. Следващият да се готви!

Коментирай

Вили

преди 1 година

Всички са големи моралисти, но само на думи. Да се разведеш е чудо невиждано.

Коментирай

Дядо

преди 1 година

За сведение Кали може да има три деца от трима различни, но децата ѝ са по- възпитани от болшинството не разведени.

Коментирай

До Вили

преди 1 година

Тук казуса не е в това, че се е развела, разбира се, че това може да се случи на всеки. Тук казуса е защо забременяваш на първият месец от връзката и защо скачаш от една връзка в следваща веднага, дори със застъпване? Тук със сигурност има патология, каква е и защо се случва така, нямам идея, но със сигурност не е ок!

Коментирай

До Деси

преди 1 година

Така е, права сте, ако беше обикновен човек! Но тя е инфуенсър, тя е услугата, която предлага на зрителя, целият си живот тя го набутва пред всички нас, освен това и изкарва пари от това. На практика ние сме нейните "работодатели" и със сигурност можем да си позволим да изразим своето мнение за нея.

Коментирай

Ами.......

преди 1 година

Жалко единствено и само за дечицата.Умни и много сладки хлапета са.Сиена има нужда от доста грижи и здрава семейна среда,ама Тонката май не се замисля за това .Виновни са и майка и и баща и.До кога сляпо ще и помагат без да седнат и поговорят сериозно с нея за психическите и проблеми,защото тя ги има.Дано Иво се осъзнае и прекрати навреме тази безумна връзка.А Филяка къде се потопи........като ги гледах двамата винаги ме напушваше смях,такава абсурдна двойка бяха.......Абе.......не съдя никого,но и това си е....

Коментирай

vani

преди 1 година

Антоанета разпоретината

Коментирай

Olq

преди 1 година

Това не е вярно

Коментирай

Моралисти

преди 1 година

Големи сте съдници и моралисти, аз четох биографията й от любопитство и причината да се раздели с бащата на двете й деца е, че е неизлечим наркоман, изживяла е ужаса да я осъждат всички, докато гледа две малки деца и се опитва безуспешно да накара човека до нея да спре наркотиците. Така че много права е била да скъса с него и понеже тук въпроси защо скъсала какво направила, Еми ето ви причината за края на отношенията на Антоанет Пепе и Филип, а това че е продължила напред, в това не виждам нищо лошо.

Коментирай

Дааа

преди 1 година

Не знам доколко са я приели Нели и Саното ама сигурно майката и бащата на Пепето умират от срам какво ги върши тая лудата. Допреди 3 дни беше с Иво в Созопол, видях ги в Beach Bar на Selena Hotel, отврат просто. Филяка се е покрил в Инстаграм, не смее да гъкне. Да видим като дойде Септември как ще я карат.

Коментирай

Пипи

преди 1 година

Кефи ме Пепето как си живее живота и децата са ѝ добре обгрижвани, а някои чак чертаят тяхното бъдеще. По- добре си гледайте вашите деца, че не се знае те какви ще станат.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.