Съсед на Васко Кеца пусна жалба срещу него! Певецът го заплашвал с мутри!

https://hotarena.net/laifstail/sased-na-vasko-keca-pusna-jalba-sreshtu-nego-pevecat-go-zaplashval-s-mutri HotArena.net
Съсед на Васко Кеца пусна жалба срещу него! Певецът го заплашвал с мутри!

Васил Найденов от години е в конфликт със съседите си заради безкрайния ремонт, който провежда в кооперацията в близост до бул „Витоша“, научи HotArena.

 

Изпълнителят на „Телефонна любов“ на практика е изтърбушил половината блок и съкооператорите му треперят, че всеки момент сградата може да се срути върху главите им, писа „ТелеграФ“.

 

В последно време Кеца уж беше потушил драмите с дипломатичност и като извади от собствения си джоб пари за ремонт на общите части и прочистване на мазетата и таваните от вредители. Един от комшиите обаче, възрастен мъж от етажа над Васил, така и не се примирил със самоуправството на певеца и го преследвал денонощно, за да протестира срещу вечните преустройства.

 

Миналия месец издебнал Васко в полунощ на стълбите, когато се прибирал от участие в пиано бар и му вдигнал зверски скандал. Умореният естрададжия кипнал и го насолил хубаво, а на другата сутрин човечецът се оплакал в районното.

 

Според жалбата към него са били отправени „заплахи за живота и здравето му с изключително груб и арогантен тон“.

 

Наистина се страхувам, Васил е човек с големи връзки и много пари. А е и доста отмъстителен. Каза, че ще ми прати мутри, и със сигурност е способен на това. През вечер му гостуват яки мъжаги с огромни мускули, само да им свирне и ще ме смачкат“, оплаквал се човекът на съседи.

 

Найденов се явил в 4-то РПУ и категорично отрекъл твърденията на комшията си. Певецът признал, че е повишил тон и е употребил няколко нецензурни фрази, но в никакъв случай не е заплашвал.

 

В последните години Кеца е изкупил всички жилища на етажа в старата кооперация до НДК. Опитва се да ги слее в един голям общ имот от 265 квадрата. Той има надлежно разрешение от общината, а проектът е дело на мастит столичен архитект.  За да се случи това, той е изкъртил всички стени, някои от които са носещи.

1 Коментара

Хм

преди 5 години

Никога не е късно да станеш за резил.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.