Сердар Ортач скара Емануела и Алисия

Враждата между Емануела и Алисия, която в последно време бе изкуствено туширана от продуцентите им от Ара, отново е на път да избухне. В ябълката на раздора се превърна турската попзвезда Сердар Ортач.

https://hotarena.net/laifstail/serdar-ortach-skara-emanuela-i-alisiq HotArena.net
Сердар Ортач скара Емануела и Алисия

Враждата между Емануела и Алисия, която в последно време бе изкуствено туширана от продуцентите им от Ара, отново е на път да избухне. В ябълката на раздора се превърна турската попзвезда Сердар Ортач.

<p> <span class="Apple-style-span" style="font-family: verdana, geneva, sans-serif; font-size: 14px; ">Както <strong>Hotarena.net</strong> първи ви съобщи на 1 март, Ортач и Емануела записаха дуетно парче, което се очертава като хит и предстоят снимките на видеоклипа му.</span></p> <div> &nbsp;</div> <div> <span class="Apple-style-span" style="font-family: verdana, geneva, sans-serif; font-size: 14px; ">Първоначалният замисъл е бил турският попидол да пее в дует с Алисия. Без да дава подробни обяснение на &quot;Ара&quot;, Ортач променил намерението си в последния момент и вместо бившата половинка на Валери Божинов избрал Емануела.</span></div> <div> &nbsp;</div> <div> &nbsp;</div> <div> <span class="Apple-style-span" style="font-family: verdana, geneva, sans-serif; font-size: 14px; ">Това, разбира се, вбесило Алисия и тя вдигнала невероятен скандал на продуцентите си как са позволили да бъде изместена от най-голямата си съперница във фирмата - Емануела. Алисия таяла надежда дуетът със Сердар Ортач да я изстреля в класациите не само у нас, но и в южната ни съседка, тъй като бозавите й песни, които прави в последно време, никой не ще да ги слуша.</span></div> <div> &nbsp;</div> <div> &nbsp;</div> <div> <span class="Apple-style-span" style="font-family: verdana, geneva, sans-serif; font-size: 14px; ">Емануела се изпуснала пред колежки, че на рождения ден на Алисия на 1 март искала да й честити празника, но обидена, тя не й вдигнала телефона. Не отговорила и на sms-а с честитка.</span></div> <div> &nbsp;</div> <div> &nbsp;</div> <div> <span class="Apple-style-span" style="font-family: verdana, geneva, sans-serif; font-size: 14px; ">Което е сигурен знак, че двете певачки не се понасят и демонстрират изкуствено приятелство по нареждане на продуцентите си.&nbsp;</span></div>

4 Коментара

десо

преди 13 години

Нито едната нито другата харесвам, бръмчалки, прости женици.

Коментирай

Гонзовица

преди 13 години

Абсолютни измислици. Вчера Алисия и Емануела бяха заедно на обяд в известно столично заведение. А ако малко поне си бяхте направили труда да прочетете интервюто с Алисия в списание "Нов фолк", ще научите, че Алисия още лятото е била поканена от Сердар Ортач да се снима в негов клип

Коментирай

Гонзовица

преди 13 години

Хора не вярвайте и грам на написаното. Това са пълни измислици. Нали нещо трябва да се пише в това лайняно сайтче.

Коментирай

ХХХ

преди 12 години

Боклуци некакви , изобщо не ми дреме.Най-тъжното и смешното е че има и някакъв жалък мангал в цялата работа.Дотам ли паднахте ве , с мангали...... не немам думи.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.