Шеф Чоткин крие за какво ще изхарчи 100-те бона от Кухнята на ада

Цяла дупнишка околия се събра на тържество в чест на ексцентричния Лъчезар

https://hotarena.net/laifstail/shef-chotkin-krie-za-kakvo-shte-izharchi-100-te-bona-ot-kuhnyata-na-ada HotArena.net
Шеф Чоткин крие за какво ще изхарчи 100-те бона от Кухнята на ада

Цяла дупнишка околия се събра на тържество в чест на ексцентричния Лъчезар

Жители на Червен бряг и цяла дупнишка околия посрещнаха с бурни аплодисменти големия победител в шестия сезон на кулинарното предаване Хелс китчън Лъчезар Чоткин, който прибра голямата награда от 100 хил. лв. Силни емоции, сълзи от радост, оркестър и кръшни хора съпътстваха изненадващата програма по посрещане на победителя от завършилия сезон на готварското предаване.

С нескрита гордост червенобрежани викаха на мегдана името на Чоткин. Деца от ФК Червена звезда – 2021 и момичета от местната фолклорна група към читалище Христо Ботев 1911 бяха издигнали ръчно изработени плакати, от които грееше лицето на новия шеф Чоткин. Кметът Славчо Димкин даваше всичко от себе си, за да гарантира достойно посрещане на новия шеф готвач и безопасността за струпалите се в центъра деца и възрастни хора, пише Минаха години.

Победителят от Сезон 6 в кухнята на Хелс китчън се появи в центъра на селото видимо развълнувам, просълзен и с високо вдигнати ръце. Засега той не съобщава какво би направил с крупната сума пари.    

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.