Шок! Бабата на Бони щяла да я убие

Бабата на фолкпевицата Бони е искала да я убие, когато разбрала, че майка й е бременна с нея. Възрастната жена била против раждането на звездата, тъй като семейството едва свързвало двата края.

https://hotarena.net/laifstail/shok-babata-na-boni-shtqla-da-q-ubie HotArena.net
Шок! Бабата на Бони щяла да я убие

Бабата на фолкпевицата Бони е искала да я убие, когато разбрала, че майка й е бременна с нея. Възрастната жена била против раждането на звездата, тъй като семейството едва свързвало двата края.

<p> &nbsp;</p> <div style="font-family: Arial, Verdana, sans-serif; font-size: 12px; color: rgb(34, 34, 34); background-color: rgb(255, 255, 255); "> <p> <span style="font-family: verdana, geneva, sans-serif; "><span style="font-size: 14px; ">Бабата на фолкпевицата Бони е искала да я убие, когато разбрала, че майка й е бременна с нея.</span></span></p> <p> &nbsp;</p> <p> <span style="font-family: verdana, geneva, sans-serif; "><span style="font-size: 14px; ">Възрастната жена била против раждането на звездата, тъй като семейството едва свързвало двата края.</span></span></p> <p> &nbsp;</p> <p> <span style="font-family: verdana, geneva, sans-serif; "><span style="font-size: 14px; ">&quot;Родителите ми наистина са били много бедни в ония години. Имам двама по-големи братя. Те, мама, татко и баба са живеели в една стая. Бременността на мама с мен не била планувана. Всички много са гладували, а още едно гърло трудно да щели да изхранят&quot;, разказва историята си Бони.</span></span></p> <p> &nbsp;</p> <p> <span style="font-family: verdana, geneva, sans-serif; "><span style="font-size: 14px; ">Когато майка й забременяла, се заформил грандиозен ромски скандал.&nbsp;</span></span></p> <p> &nbsp;</p> <p> <span style="font-family: verdana, geneva, sans-serif; "><span style="font-size: 14px; ">&quot;Най-недоволна била баба. Дълго време не говорела на майка, защото не успяла да се опази. Искала от нея да направи аборт, но нали по това време те не били разрешени. Затова трябва да съм благодарна на законите по Татово време. Добре, че са били ти, за да се родя&quot;, кръсти се певицата.</span></span></p> <p> &nbsp;</p> <p> <br /> <span style="font-family: verdana, geneva, sans-serif; "><span style="font-size: 14px; ">Свекървата на родилката не мирясала лесно и въпреки забраните да се убиват деца, пробвала да накара снаха си да пометне с отвари.</span></span></p> <p> &nbsp;</p> <p> <span style="font-family: verdana, geneva, sans-serif; "><span style="font-size: 14px; ">&quot;Баба обаче се отказала, когато една нощ майка сънувала Господ. Той й се явил и й казал &quot;Каквото и да правят, ще родиш здраво дете и то ще се отличава от всички. После Господ ми даде талант и така до днешни дни&quot;.</span></span></p> </div>

3 Коментара

Юстас

преди 12 години

Бони ти нас за големи риби ни имаш. Циганка и аборт. Тя сега не знае какво е аборт та камо ли преди 30 г. Що си измисляш сърцераздирателни истори или циганското в теб надделява и лъжеш на поразия.

Коментирай

Zaiya

преди 12 години

Thank you so much for this atrilce, it saved me time!

Коментирай

apvchcz

преди 12 години

hPuVQm hskverpayrhc

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.