ШОК! Борис Дали спи с озвучителя си

https://hotarena.net/laifstail/shok-boris-dali-spi-s-ozvuchitelia-si HotArena.net
ШОК! Борис Дали спи с озвучителя си
Любовната идилия в живота на Борис Дали и съпругата му Лили секна. Малко след Нова година двойката дори се е разделила, като на този етап раздялата е планувана като временна и отрезвяваща, научи HotArena.

От цели 14 години Борис Дали и Лили са двойка, като за цялото това време, досега двамата никога не са се разделяли. През годините е излизала противоречива информация за редица изневери на хитовия певец с негови фенки, но въпреки това съпругата му е съумявала да запази цялостта на съюза им. Приятели на популярната двойка обаче коментират, че именно във време на привидно спокойствие Борис и Лили са успели да развалят отношенията си.

През последната година работата на фокладжията намаляла драстично и той имал все повече време да прекарва със семейството си, което очевидно се е отразило зле на брака му. От средата на януари Борис спрял да се прибира в дома си в Бобовдол след участия, при все че винаги преди това пътувал по нощите, само и само да осъмне в леглото до жена си.

В момента Дали задължително си резервира хотел в града, в който пее, и отседя в него заедно с озвучителя си от „Пайнер”. Когато пък се прибира в родния Бобовдол Борис отсяда в самостоятелния си апартамент в града, оставяйки жена и дете сами вкъщи.

За влошените отношенията на певеца с жена му стана ясно и на тазгодишния Свети Валентин, когато Борис Дали се появи в дискотеката на Константин не с любимата жена, а с братовчедка си Соня.

Според негови близки за разлъката му с Лили наистина нямало виновен трети. „Лили никога не се е сърдила, когато е разбирала за негови мимолетни похождения. Дори не е ревнувала. Странна е сегашната й реакция”, коментират техни близки.

1 Коментара

Никито L.

преди 8 години

Заедно са напук на вас.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.