Шок! Радина бита и от бившият си (Разкрития от близък)

Шокиращи разкрития за личния живот на Радина Кърджилова се появиха в мрежата. Оказа се, че актрисата е била жертва на тормоз не само на Деян Донков, но е малтретирана и от бившия си, разбра HotArena.net.

https://hotarena.net/laifstail/shok-radina-bita-i-ot-bivshiqt-si-razkritiq-ot-blizyk HotArena.net
Шок! Радина бита и от бившият си (Разкрития от близък)

Шокиращи разкрития за личния живот на Радина Кърджилова се появиха в мрежата. Оказа се, че актрисата е била жертва на тормоз не само на Деян Донков, но е малтретирана и от бившия си, разбра HotArena.net.

<p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\">Шокиращи разкрития за личния живот на Радина Кърджилова &nbsp;се появиха в мрежата. &nbsp;Оказа се, че актрисата е била жертва на тормоз не само на Деян Донков, но е малтретирана и от бившия си, разбра HotArena.net.</span></p> <p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\">Радина редовно е била насинявана от бившето си гадже Стефан, сина на големия актьор Иван Иванов, разказва познат на актрисата.</span></p> <p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\">Близки на красавицата си спомнят, че неведнъж по време на дългата им връзка Радето се появявала със синки. Клишираните &bdquo;Паднах.&rdquo; и &bdquo;Спънах се и се ударих във вратата.&rdquo; били редовното й оправдание.</span></p> <p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\">Когато на репетиция в НАТФИЗ се появила с гигантска синина под окото, емоционалната актриса подробно обяснила, как Стефан бил нападнат и в стремежа си да му помогне, отнесла няколко силни удара. Но никой ни й повярвал.</span></p> <p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\">Любовта между двамата била неконтролируема и дива като характерите им. Много кавги, много раздели и събирания, много шамари съпътствали силната им връзка.</span></p> <p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\">Надеждата на Радина, че с Донков ще има спокойни отношения ударила на камък. Идолът на дамските сърца редовно я дърпал за косите или пък я сбутвал.</span></p> <p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\">Това за него не означавало малтретиране. Но действията му са си откровено насилие, пише &bdquo;България днес&rdquo;.</span></p>

2 Коментара

azkazax

преди 11 години

Стига с тези \" шокове\", човек сам избира с кого и как да живее, грамотна, съвременна жена седнала да ми реве заради един малоумен гамен без грам ум и никаква ценностна система , коя нормална жена ще търпи такова поведение.Това не е любов, не е дори мазохизъм, това е слабоволие и слабоумие.Да не сме в 1012 г??? Еййй момиче погледни малко по надалече от междукрачието си и се махни от този алкохолик, наркоман и лумпен.....А може би заслужаваш всичко това???? Знае ли човек???Но не позволявай кирливите ви ризи да се веят из България.Никога няма да отида на представление където играе един от двамата ви.....убедена съм, че не съм единствена.....

Коментирай

ico

преди 11 години

Много добре казано,ама нека не пренебрегваме факта,че тя Радината никак даже не му отстъпва в пиенето и пушенето(не само на цигари),както каза снощната гостенка в живото предаване...,някаква там тяхна колежка от театъра....Пушещи марихуана млади хора и чакащи известност,аз бих го казал по друг начин:Презадоволени пияници,мислещи се за много модерни и извисени.Как да се вземе в ръце това девойче,то какво освен да пие и да реве е постигнало само,айде само не ми казвайте сега за кариерата и на актриса...колкото Луйза Григорова е случайно избрана в сериалите,толкова и тази е там случайно.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.