Щерката на Борисов не спи заради Бойко-младши (Внучето на премиера се оказа лакомо бебе, иска постоянно да яде)

https://hotarena.net/laifstail/shterkata-na-borisov-ne-spi-zaradi-boiko-mladshi HotArena.net
Щерката на Борисов не спи заради Бойко-младши (Внучето на премиера се оказа лакомо бебе, иска постоянно да яде)

Първородното внуче на премиера Бойко Борисов, кръстено на него, било много лакомо бебе, научи HotArena.

 

Още след изписването на Венета и малкия Бойко пеленачето показало завиден апетит, който никак не секвал вече повече от месец.

 

Младата майка не можела да се отдели от него нито за миг и въпреки опитите й да въведе строг режим за кърмене, както пише в дебелите книги, бебокът непрекъснато плачел за още мляко. Първоначално родителите помислили, че е настъпило времето за коликите, които мъчат малките в първите 3 месеца, но се оказало, че стомахчето на Бойко-младши било всъщност много здраво и той просто бил ненаситен, пише „Всеки ден“.

 

Педиатърът от „Майчин дом“, който наблюдава развитието на детето, посъветвал Венета да се опитва да го ограничава, за да не се превърне в дундьо още от малък, но тя така и не успявала да го приучи към хранене на определени часове. Това е и причината тя да спи по едва 3 часа на денонощие, както Иван разказвал пред приятели.

 

Иначе таткото бил особено активен в грижите за бебето, като противно на очакванията премиерът Борисов рядко ги навестявал. Преди време той обясни, че в ситуацията на предгрипна епидемия и върлуващи навсякъде вируси не искал да рискува здравето на бебето и затова избягвал да ходи в стаята му. А първите разходки на внука му били осъществени под зоркия поглед на каката Красимира Иванова, която е водещ неонатолог.

 

Именно тя посъветвала племенницата да започне отсега още да закалява малкия, за да укрепи имунната му система и да не стане болнав, каквито са повечето деца напоследък. Затова дори в най-студените дни Венета просто добре увивала рожбата си и излизала навън с количката.

 

В разходките, а не само в смяната на пелените, помагал и бащата, като той държал и да се грижи за тоалета на Бойко и предпочитал да отмени годеницата си в това задължение, за да намира време все пак и за себе си. Както „Всеки ден“ вече писа, съвсем скоро се очаква Иван и Венета да узаконят връзката си в църквата и пред държавата, макар най-голямото доказателство за дългогодишната им любов вече да се е появило на бял свят.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.