Щерката на журналиста Петър Пунчев вдигна сватба с жена (Фото)

https://hotarena.net/laifstail/shterkata-na-jurnalista-petar-punchev-vdigna-svatba-s-jena HotArena.net
Щерката на журналиста Петър Пунчев вдигна сватба с жена (Фото)
Андреа Пунчева, дъщерята на известния журналист Петър Пунчев, вдигна сватба с... жена, узна HotArena.


Половинката й е студентката Вероника Христова. Само няколко месеца след началото на връзката им Рони направила на Андреа романтично предложение. Сгодили се. Почти две години по-късно отпътували за Ирландия, за да си запазят дата за брак и това вече е факт. Двете са семейство. 


Вероника разказва как от малка играела само с момчета. Двадесетина години по-късно я приемат да учи медицина. Има още две години до завършване и 4 години специализация. Междувременно помага и в частен кабинет, тъй като следва анестезиология и реанимация. Не смята да остава тук, за да работи като доктор. 


Андреа е с 4 години по-голяма, тази година навърпи 30. Тя е журналист, като баща - легендата в бранша Петър Пунчев. За нея най-важното е нивото на образованието. Още преди да се запознаят Рони чува за Андреа от обща позната, която я описва като добре възпитана дама. Запознали се в обща компания. Андреа цяла вечер стояла на масата и мълчала. 


Двете не си говорят много, но си разменят телефоните. На другия ден вече се разбират за среща. Андреа предложила на Рони да заживеят заедно още на втория месец. Тя не изчакала и година преди да я попита дали иска да се оженят. \"Да, разбира се\", бил отговорът. 


Двете са категорични, че не искат деца. Приоритетите им са другаде и в тях не влизат наследници. Андреа предупредила Вероника от самото начало, че ако иска деца, трябва да си намери друг партньор. По този начин ще избегнат и купищата неуредици около децата на родители от един и същ пол като например какво ще се случи с бебето, ако биологичният родител почине. 


Двете се оженили в Ирландия, където еднополовите бракове са узанонени. Двете разкриват, че и тук не са имали спънки пред любовта си. Колегите им са наясно и нямат никакви резерви към тях. Ако нещата помежду им се разсъхнат, пак ще трябва да се разведат в Ирландия. Но не вярват това да се случи. Живеят като всяка една двойка, която си е достатъчна - предпочитат да си стоят вкъщи и да гледат телевизия, пише България днес. 1 Коментара

s

преди 4 години

Интересна история, но абсолютно непознати имена.....

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.