СКАНДАЛ! Дъщерята на Трифон Иванов съсипана: Любовницата на татко открадна купите и медалите му!

https://hotarena.net/laifstail/skandal-dashteriata-na-trifon-ivanov-sasipana-liubovnicata-na-tatko-otkradna-kupite-i-medalite-mu HotArena.net
СКАНДАЛ! Дъщерята на Трифон Иванов съсипана: Любовницата на татко  открадна купите  и медалите му!
Продължава войната между децата на футболиста и фаталната му последна жена Валя. Всички купи и медали на покойния Трифон Иванов са били откраднати от офиса му! За това алармира дъщеря му Галина, която отишла да вземе купите и медалите на баща си, но не ги намерила, научи HotArena.

Подозренията на Галина и сестра й Марина са, че фаталната му последна жена Валя Панова ги е прибрала, след като преди това се сдоби с апартамента и джипа на героя от САЩ-94, пише \"Уикенд\".

Нещо повече – Галина твърди, че Панова е наела адвокатка срещу двете със сестра й.

Омерзената дъщеря твърди, че е отишла в офиса му в зоналната футболна централа във Велико Търново малко след като беше панахидата по случай 40-те дни от смъртта на татко й. Табелката с името му още била на вратата, мебелите си стоели там, както и кутията с турското кафе. По местата си били още въртящият стол, хладилникът, а на стената часовникът работел.

Галина обаче изведнъж забелязала, че липсват абсолютно всички футболни реликви на Туньо. Нямало ги купите, медалите, флагчетата от мачовете, в които е играл и всичките му други отличия. Потресената дъщеря на Трифон твърди още, че няма сили и нерви да се разправя с последната му жена Валя Панова, която прибра значителна част от наследството.

„Не успях да реагирам достатъчно бързо. Нито за апартамента успях, нито за джипа, нито за купите ти…”, казва Галина и моли за прошка покойния си баща. Дъщеря му разказва, че веднага отишла в Самоводене, където живее Валя Панова и където Трифон Иванов почина в дома й на 13 февруари. Там, по собствените й думи, са я „посрещнали” с много добра предварителна подготовка.

Валя й казала, че оттук нататък по всички въпроси, свързани с наследството на собствения й баща, трябва да се обръща към адвокатка. „Има адвокат, който да защитава тате пред мен и сестра ми Марина?!”, ридае Галина. Напълно обезсърчена, тя взела визитката на адвокатката и след това отишла да си поплаче на гроба му. През това време двете деца останали отвън в колата, за да не се разстройват.

Както е известно, дъщерите на Туньо Галина и Марина Иванови изпищяха още няколко дни след погребението, че Валя Панова е заграбила по някакъв начин най-значителната част от наследствените имоти на баща им. Става въпрос за огромен апартамент в квартал „Зона Б” и джипа му с номер 3333.

Както се разбра по-късно, фирмите му също били прехвърлени на други хора от обкръжението на бизнес дамата. Дъщерите на Трифон и майка му баба Маринка вече са се хванали за главите от цялата наглост, която се стовари върху тях след смъртта на Трифон. От губещата страна е и малката му трета щерка Даяна, която е от брака с втората му жена Денислава. 

4 Коментара

.

преди 8 години

А защо той докато е бил жив е прехвърлил всичко на нейно име? Те какво очакват, тя на доброволни начала да им даде собственост за хиляди левове. Той е човека, който е трябвало да помисли, особено след първия си инфаркт. Много неприятно, особено за най-малката му дъщеричка! С първата си жена има разод и са били в прекрасни отношения, да беше ги прехвърлил на нея, щом се е страхувал да не бъдат иззети.

Коментирай

да

преди 8 години

жалка комедия, след края на един велик футболист!

Коментирай

Присъствал

преди 8 години

Искам само да кажа, че съм бил част от обкръжението на великият футболист Трифон Иванов! ЖЕНА му Валя , иска да продаде апартамента и да даде парите на най-малката му дъщеря , защото тя не е имала късмета да получи нищо. И тази жена е плюта и хулена за това, че големите искат да лапат повече и повече. "Нещастните" деца, защо не кажат на цяла България как преди да видят още затворените очи на баща си , са отишли, за да проверят какво се води на негово име и какво ТРЯБВА да вземат. И, че на снимката , на която се вижда джипа му, не е кой друг, а той самият в Германия ! Че апартамента му е пуснат за продан още миналата година по негово настояване. Има Господ спокойно. Който трябва ще спи спокойно ! За съжаление селянина и в най-големият град на Света ( Германия ) да го изпратиш, си остава просто - селянин!

Коментирай

desi

преди 8 години

Tq ne mu e ljibovniza, a poslednata mu jena, s koyato choveka e jivyal v poslednite blizo 10 godini! Pod dostoinstvoto na tova devoiche e da razpalva drami, chrez mediite!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.