Скандали и селски циркове след финала! „Капките“ се разцепиха на лагери, от „Хелс Китчън“ се обиждат като каруцари, а Мастършефовете не се поглеждат

https://hotarena.net/laifstail/skandali-i-selski-cirkove-sled-finala-kapkite-se-razcepiha-na-lageri-ot-hels-kitchan-se-obijdat-kato-karucari-a-mastarshefovete-ne-se-poglejdat HotArena.net
Скандали и селски циркове след финала! „Капките“ се разцепиха на лагери, от „Хелс Китчън“ се обиждат като каруцари, а Мастършефовете не се поглеждат
Желанието за победа успя да скара участниците в трите най-популярни телевизионни формата – ‚Хелс Китчън“, „Като две капки вода“ и \"Мастършеф\". 

Най-много обиди заваляха в Адската кухня, а заформилият се над печките скандал се прехвърли в таен чат между играчите. Финалистката във формата Нина Малакова нападна колегата си Божидар и неговата приятелка.

„А ти контакти с мене имала ли си, че да знаеш каква съм, или ти вярваш на другите какво говорят? А, извинявай, но той не винаги е прав, нали... Намеси децата ми и ти... Ти също имаш дете, нали-какъв пример му даваш? Но аз няма да ти падна на нивото ти и да те обиждам или да намесвам децата. Всъщност ще го направя-защо пък да ти мълча... Ще попитам какъв пример дава майка им, живеейки с пърдящ нон-стоп неандерталец, бивш наркоман. А, забравих, че вие си пиете заедно, даже ти пиеш много повече от него“, пише Нина на годеницата на Божидар. Нина е нападала и останалите играчи, но вече в таен чат.

А ето какво й отговори Божидар:

„Не се прави на добра душа, че си по-страшен боклук и от мен. И дали съм наркоман--- Ха-ха, не че нещо, но някои от твоите най-близки хора, които са до теб, са по големи наркомани от мен“.

След финала на „Капките“, от който Славин си тръгна като победител, останалите участници се разделиха и отпразнуваха края поотделно. Финалистът Константин събра най-близките си приятели от продукцията в своята дискотека, а останалите празнуваха с Халваджиян. Най-интересно е, че победителят Славин не бе забелязан на нито едно от двете партита.

32-годишният пожарникар от Бургас Станислав Райчев стана победител в шоуто „Матършеф“. Той бе избран от триото Андре Токоев, Петър Михалчев и Лео Бианки. След края на играта бившите учасници са прекратили отношенията си. Антирецепурното момиче на „Мастър шеф“ Ася Дюлгерова сподели пред „Телеграф“, че е близки отношения в предаването са липсвали. „Всеки гледаше в своята паничка. Индивидуалната игра рядко ражда големи победители“, казва тя.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.