След обвинението в домашно насилие, гаджето на Жана избяга от съда за втори път! (Подробности)

https://hotarena.net/laifstail/sled-obvinenieto-v-domashno-nasilie-gadjeto-na-jana-izbiaga-ot-sada-za-vtori-pat HotArena.net
След обвинението в домашно насилие, гаджето на Жана избяга от съда за втори път! (Подробности)

Бившият на Жана Бергендорф – Леандър Франсиско Янес – Лео, избяга от съда, узна HotArena.

 

Той два пъти не идва на делото, заведено от самия него срещу изпълнителката, като дори не праща адвокат, който да защитава тезата му.

 

Едно дело вече не се е състояло заради неявяването нито на ищеца, нито на неговия адвокат. Вчера в Софисйкия районен съд на делото беше даден ход, но единственият, който се изправи пред съдийката и говори, бе адвокатът на Бергендорф. Съдийката заяви, че съдебното дирене приключва, съобщи „Телеграф“. Според адвоката на Жана подадените доказателства, в частност – електронни съобщения, не са от Берфендорф. Поради факта, че доказателствата не бяха представени, защитникът на Жана заяви, че смята обвиненията за неоснователни.

 

На 9 ноември Леандър заведе дело срещу певицата за домашно насилие. Според него тя го е тормозила физически и дори психически чрез елетронни съобщения.

 

Жалбата е заведена по Закона за защита от домашно насилие, уточняват от Районния съд.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.