Спасете Вихра!

Тв водещата Вихра е изпаднала в тежка депресия, научи HotArena.net. Откакто останала без работа бившата тв звезда не е на себе си.

https://hotarena.net/laifstail/spasete-vihra HotArena.net
Спасете Вихра!

Тв водещата Вихра е изпаднала в тежка депресия, научи HotArena.net. Откакто останала без работа бившата тв звезда не е на себе си.

<p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Тв водещата Вихра е изпаднала в тежка депресия, научи HotArena.net. Откакто останала без работа бившата тв звезда не е на себе си.</span></p> <p>&nbsp;</p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Само допреди няколко седмици графикът й бил разчетен до последната минута от ангажименти. Но откакто слязла от ефир, Вихра изпаднала в депресия, тъй като не можела да си намери работа.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Вихра не е свикнала да не прави нищо. Когато я изгониха от &bdquo;Споделено с...&rdquo;, беше уверена, че няма да остане безработна и скоро ще я поканят в друго предаване. Обаче си направи сметки без кръчмар. Наскоро й бяха предписали някакви антидепресанти, че хич не й се отразява добре лентяйството и безделието&rdquo;, притеснени разказват приятелки на водещата.</span></p> <p>&nbsp;</p> <p><br /><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Покрай бездействието вкъщи Вихра започнала да си внушава и, че е жертва на уроки и магии. &bdquo;Това момиче затъва с всеки изминал ден! Трябва да я спасят, защото иначе не се знае докъде може да стигне&rdquo;, тревожат се приятели на Петрова.</span></p> <p>&nbsp;</p> <p><br /><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Близките й дори смятат, че е най-добре малката Ава поне временно да бъде поверена на грижите на баща си. Някои от тях вече изразиха съмнение, че бившата водеща не е в състояние да се грижи за дъщеря си и я травмира с поведението си, твърдят от &bdquo;Всеки ден&ldquo;.</span></p>

2 Коментара

ПЛейбой

преди 11 години

От трън та на глог!

Коментирай

Спасител

преди 11 години

Имам нужда от хигиенист в заведението ми!Ши я наема !И тоалетни да мие!Така само мога да я спася!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.