СПОЙЛЕР за финала на „Ергенът“: Победителка НЯМА! Алек си тръгва с бележка до Наум (ВИЖТЕ)

https://hotarena.net/laifstail/spoyler-za-finala-na-ergenat-pobeditelka-nyama-alek-si-tragva-s-belezhka-do-naum-vizhte HotArena.net
СПОЙЛЕР за финала на „Ергенът“: Победителка НЯМА! Алек си тръгва с бележка до Наум (ВИЖТЕ)

Победителка в тазгодишния сезон на „Ергенът“ НЯМА да има! Това разкрива източник от екипа на предаването пред Intrigi.bg, според който в края на сезона ще останат две финалистки. Александър Младенов обаче няма да избере нито една от тях и ще си тръгне сам.

„На финала остават Маги Томова и Йоана Младенова, но Алек няма да избере нито една от тях. Той дори игнорира финалното явяване, като изпраща драматична бележка по водещия Наум Шопов и си тръгва сам“, разкрива анонимният източник.

В писмото Ергенът пишел до Маги и Йоана, че много ги харесва, прави комплименти колко са прекрасни и мили, но пътят му е друг.

Подобен финал не е изключен. Ергенът не е задължен да предлага брак на никоя от участничките и в крайна сметка може да избере да не подари годежния пръстен. Историята на формата помни подобен развой на събитията в Американския The Bachelor преди повече от 10 години. Тогава ергенът Брад Уомак се спира на две финалистки, но в крайна сметка отхвърля и двете дами и победителка няма.

Според друга по-правдоподобна версия пък победителка ще има и това е красивата Надежда Вишева. Повече по темата може да прочетете ТУК.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.