Станислав и Нора от „Скъпи наследници” чакат момиченце! Актьорите са заедно от 7 години, а истинаската им история се повтаря и в сериала

https://hotarena.net/laifstail/stanislav-i-nora-ot-skapi-naslednici-chakat-momichence-aktiorite-sa-zaedno-ot-7-godini-a-istinaskata-im-istoriia-se-povtaria-i-v-seriala HotArena.net
Станислав и Нора от „Скъпи наследници” чакат момиченце! Актьорите са заедно от 7 години, а истинаската им история се повтаря и в сериала

Един от любимците на телевизионната аудитория – Станислав от „Скъпи наследници”, очаква дете от своя колежка в продукцията. Това е актрисата Ярослава Павлова, която в сериала изпълнява ролята на Нора. Бебето ще бъде момиченце и трябва да се роди до края на месеца, научи HotArena.

 

 

Актьорът Петко Венелинов, когото вече всички наричат „Станиславе, майко” по маниера на екранната му майка Койна Русева, не веднъж е споделял, че е сериозно обвързан. Досега обаче криеше името на жената до себе си – колежката му Ярослава Павлова, с която работят заедно не само в сериала на Би Ти Ви, но и в Младежкия театър в София. Заедно са вече цели 7 години.

 

 

Историята им до голяма степен съвпада с тази на героите им в „Скъпи наследници”. Петко, също като Станислав, често сменя гаджетата, преди да срещне Ярослава. В свое интервю пред „Уикенд” той споделя, че никога не се е възприемал като женкар, но е търсел в жената до себе си нещо, което все не успявал да намери. Открива го в Ярослава. Тя е около 7-8 години по-голяма от него, но това не пречи на химията помежду им. Когато се срещат, тя вече има син от предишна връзка, както и героинята ѝ в „Скъпи наследници”.

 

 

Разликата е, че детето на Нора е доста голямо, а на актрисата – едва двегодишно, когато го запознава с Петко. Двамата започват да го отглеждат заедно. Момчето вече е на девет. Сега семейството е в очакване и на първото общо бебе на Петко и Ярослава – момиченце. Месеци преди раждането бъдещите родители са решили точно как ще казва детето – ще му дадат името на своя много близка приятелка, която смятат да поканят и за кръстница. 

 

 

Актьорът не се тревожи от задълженията на бащинството – свикнал е с тях покрай сина на половинката си. „Само смяната на пелените ще е нещо ново за мен”, казва той. Бременната му половинка е решила да излезе в дълъг отпуск по майчинство, вместо като повечето си колежки да работи почти до термина и да се върне на работа два-три месеца след раждането. Още в началото на годината представленията с нейно участие паднаха от афиша на Младежкия театър и ще бъдат вписани отново там, когато самата тя се почувства готова да излезе отново на сцената. 

 

 

Преди дни Петко Венелинов показа видео как огромна част от актьорите в „Скъпи наследници” се е събрала, за да гледа заедно последния епизод на сериала за този тв сезон. Във видеото ясно личи деликатното състояние на половинката му, както и прекрасното настроение на двойката броени седмици преди раждането на бебето. 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.