Стари ергенки ожалиха новите: Влизат в шоу за простотия и подлизурщина!

https://hotarena.net/laifstail/stari-ergenki-ozhaliha-novite-vlizat-v-shou-za-prostotiya-i-podlizurshtina HotArena.net
Стари ергенки ожалиха новите: Влизат в шоу за простотия и подлизурщина!

Това предаване те поставя в позиция на подлизурко, категорична е участничката във втория сезон Мони

"Участието във формат, който те поставя в подлизурствена позиция, борейки се за вниманието на мъж, не представлява проблем единствено за жени, които са така и в живота. Това са жени, които не избират, а се надяват да бъдат избрани. Имало е и ще има участнички, които не харесват дори и себе си. Това е доста жалко."

Това категорично заяви ориенталската танцьорка Мони Зенгиннер, която участва във 2-ри сезон на романтичното приключение "Ергенът". Новото издание на шоуто тръгва след няколко дни.

Мони има силно усещане за своята стойност

Проблематичната природа на предаването е тема за разговор от много време насам. Самостоятелните жени в нета често заявяват, че никога не биха могли да се подложат на такова изпитание и че да се борят за вниманието на мъж е изключително тъжно. Камо ли пък публично. Много от зрителите се настройват и срещу ергена, след като често в един епизод той ухажва и целува няколко дами, което според тях е неуважително въпреки замисъла на шоуто. Някои от бившите участнички са напълно съгласни с това твърдение.

"Аз съм жена с много стабилно усещане за своята стойност, което е причината да възприема това предаване като една телевизионна изява, а Ергена като обикновен статист", откровеничи пред "България Днес" Мони.

Ергенката Ивелина вярва, че новите участнички са "подготвени"

Самата тя заявява, че не се вълнува за завръщането на предаването, а само за подбора на клетите участнички. "Чудно ми е дали ще успеят да надиграят по простотия мнозинството от моя сезон", сподели тя.

Много от момичетата започнаха да забелязват каква слава носи участието в предаването и спекулации за мотивите на свободните моми също плъзнаха из нета. Мони също вярва, че има участнички, които дори не харесват ергена, а влизат в предаването може би за популярност или лични облаги.

Новият ерген Алек живее в сянката на Евгени

Евгени

"Доколкото видях от рекламите, има доста добре обиграни като поведение кандидатки. Подготвени са!", заяви и Ивелина, друга участничка от втория сезон. Според нея подборът на ергенки става все по-добър, но за сметка на ергените. "Аз мисля, че Евгени беше по-добре изглеждащ", призна си Ивелина.

Повечето от връзките на "Ергенът" се разпадат бързо след края на предаването, дори и в международните формати, поради публичното напрежение или загубата на чувства зад камерите.

3 Коментара

Ani

преди 1 месец

ей ти нагледен пример за женска завист - старите взели новите за присмех хаха

Коментирай

Кукер

преди 1 месец

Тази, вече забравена, пластмасова женица лее жлъч срещу тези,които накараха хората да чуят за нея,макар и за 5 минути.Ще падна от смях.

Коментирай

Мони Зенгиннер

преди 1 месец

Не сте на мойто ниво!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.