СУЕТА! Антония Петрова ходила с корона на главата и в дома си

Антония Петрова изглежда все още е главозамаяна от радост покрай спечелването на конкурса „Мисис Русия“. От суетност бившата мис България не сваля короната от главата си дори вкъщи, дочу HotArena.net.

https://hotarena.net/laifstail/sueta-antoniq-petrova-hodila-s-korona-na-glavata-i-v-doma-si HotArena.net
СУЕТА! Антония Петрова ходила с корона на главата и в дома си

Антония Петрова изглежда все още е главозамаяна от радост покрай спечелването на конкурса „Мисис Русия“. От суетност бившата мис България не сваля короната от главата си дори вкъщи, дочу HotArena.net.

<p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Антония Петрова изглежда все още е главозамаяна от радост покрай спечелването на конкурса &bdquo;Мисис Русия&ldquo;. От суетност бившата мис България не сваля короната от главата си дори вкъщи, дочу HotArena.net.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Познати на моделката се притесняват, че подобни действия не говорят добре за душевното й здраве. Самата Антония обаче с радост си признавала, че не сваля короната дори вкъщи и я носи даже в тоалетната.</span></p> <p><br /><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">&bdquo;Като копие на Ам Гъл, от &bdquo;Властелинът на пръстените&ldquo; е и ще започне денонощно да повтаря &bdquo;Безценното ми&ldquo;, стискайки короната&ldquo;, коментират колежки на Антония. Самата Петрова отдавна твърди, че красавиците й завиждат за новата титла.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Откакто спечели приза, суетната блондинка не може да се нарадва и не спира да шества из медиите, където непрекъснато обяснява, че тя е единствената &bdquo;Мисис Русия&ldquo;. </span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">И въпреки че има още два конкурса с това име в страната, Антония твърди, че само тя може да се титулува по този начин, а също и да се яви на конкурса &bdquo;Мисис Свят, пишат от &bdquo;Всеки ден&ldquo;.</span></p>

2 Коментара

ПЛейбой

преди 11 години

Страда от тежко заболяване наречено \"да си доказвам красотата с купени конкурси\"

Коментирай

Боко

преди 11 години

Тя е плиткомозъчна и може и така да е, както го пишете. Все пак смятам, че няма кой да е надникнал в дома й , за да е видял такъв резил.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.