Сузанита стана поетеса, дере 500 лв. за текст, иска и капаро!

https://hotarena.net/laifstail/suzanita-stana-poetesa-dere-500-lv-za-tekst-iska-i-kaparo HotArena.net
Сузанита стана поетеса, дере 500 лв. за текст, иска и капаро!
Сузанита стана поетеса, научи HotArena. Щерката на Орхан Мурад обяви, че пише текстове за песни срещу 500 лева.

\"Жанрът може да е чалга, RnB, рап или балада. Работя с капаро. Темата е абсолютно ваш избор и в период на една седмица вие ще получите текста. Цената е 500 лева, а капарото 100 лева“, споделя пред Телеграф певицата.

Абсолютен абсурд е, че блондинката предлага услуги непосилни за самата нея. Текстът на първия й проект „Луцифер и Буда“ я изстреля на върха на славата, но мнението на мнозинството е, че визията й е изиграла основна роля.

Самата Сузанита обяви в ефир, че не обича да чете каквато и да е литература. От друга страна последователите й смятат, че за 15 години не е преживяла кой знае какво, както и , че ако баладичните текстове са обвързани с личните й драми в любовта, предстоящото ще е пълен провал.

Интересно е, че Сузанита предлага готов текст след 5 дни от датата на поръчката. Това е напълно невъзможно, имайки предвид, че част от жанровете ще я затруднят. БГ рап парчетата се характеризират с доста повече куплети все пак Сузанита ще трябва да придаде и смисъл на изреченията, а не да се нахвърля на първото, което й дойде наум, Прекалена е и обявената сума.

Без съмнение провал грози ученичката, която може би е закъсала с парите и търси начин да си увеличи джобните.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.