Терор: Слави тормози Краси Радков да отслабне, реже заплатите на дебелаците в екипа

https://hotarena.net/laifstail/teror-slavi-tormozi-krasi-radkov-da-otslabne-reje-zaplatite-na-debelacite-v-ekipa HotArena.net
Терор: Слави тормози Краси Радков да отслабне, реже заплатите на дебелаците в екипа
Слави Трифонов се е заканил да реже от заплатите на хората от екипа си, които са надебелели по време на извънредното положение. „Ще има наказания, ако не се промените”, заявил по време на една от последните служебни планьорки Дългия.

Дори Краси Радков, който успя да свали 20 килограма и се втали толкова много, че се наложи да преправят костюмите му, отново надебелял. Затова Трифонов принудил комика да свали излишните килограми. Видеозапис, заснет в рекламните паузи в едно от последните издания на „Вечерното шоу на Слави Трифонов” по 7/8 ТВ разкри, че шоуменът е поставил условие на Радков да спре да дебелее. 

„Имаш голямо шкембе. Казах ли ти аз на тебе да отслабнеш? Предупредих ли те?”, скастри го Дългия. Радков обаче заяви, че се е подложил на изследвания, които показали, че има лош метаболизъм. Всеки път, когато Слави звъннел на Краси, актьорът обикновено хапвал бонбони, свински крачета или шкембе чорба. „Спри да ядеш! Седиш си вкъщи и ядеш бонбони. Как няма да напълнееш? Виж си шкембето! Тъпчеш се непрекъснато и пушиш. Забраних ти да пушиш. Няма да ядеш и няма да пушиш”, скара му се не на шега Трифонов.

Краси се оправдавал, че имал голям апетит, тъй като покрай 3-годишния си син Теодор непрекъснато хапвал по нещо вкъщи. „Просто в момента съм в такъв период. И аз като Пикасо съм на периоди”, обяснява пухкавият актьор. Освен глобите за закъснение за работа, Трифонов възнамерявал да въведе санкции и за други нарушения, свързани с външния вид на подчинените му музиканти и актьори, пише Уикенд.
 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.