Убийствена мацка компаньонства на Евгени Минчев

Пионерът сред по-различните мъже в България Евгени Минчев навири още повече и без друго вирнатия си нос с убийствена мацка. На наградите Бизнес дама на годината снощи бившият ватман не се отлепи от ефектна блондинка с манекенски мерки.

https://hotarena.net/laifstail/ubiistvena-macka-kompanyonstva-na-evgeni-minchev HotArena.net
Убийствена мацка компаньонства на Евгени Минчев

Пионерът сред по-различните мъже в България Евгени Минчев навири още повече и без друго вирнатия си нос с убийствена мацка. На наградите Бизнес дама на годината снощи бившият ватман не се отлепи от ефектна блондинка с манекенски мерки.

<p> &nbsp;</p> <div style="background-color: rgb(255,255,255); color: rgb(34,34,34)"> <p style="font-family: arial, verdana, sans-serif; font-size: 12px"> <span style="font-size: 14px"><span style="font-family: verdana, geneva, sans-serif">Пионерът сред по-различните мъже в България Евгени Минчев навири още повече и без друго вирнатия си нос с убийствена мацка.&nbsp;</span></span></p> <p style="font-family: arial, verdana, sans-serif; font-size: 12px"> &nbsp;</p> <p style="font-family: arial, verdana, sans-serif; font-size: 12px"> <span style="font-size: 14px"><span style="font-family: verdana, geneva, sans-serif">На наградите &quot;Бизнес дама на годината&quot; снощи бившият ватман не се отлепи от ефектна блондинка с манекенски мерки. </span></span></p> <p style="font-family: arial, verdana, sans-serif; font-size: 12px"> &nbsp;</p> <p style="font-family: arial, verdana, sans-serif; font-size: 12px"> <span style="font-size: 14px"><span style="font-family: verdana, geneva, sans-serif">Непознатата мацка Минчев представяше с &quot;Запознайте се с моята дама за вечерта&quot;. Сред гостите обаче се зашушука, че блондинката е любовница на виден лондонски бижутер, чийто клиент и Женята. &nbsp;</span></span></p> <p style="font-family: arial, verdana, sans-serif; font-size: 12px"> &nbsp;</p> <p> <span style="font-family: verdana, geneva, sans-serif; font-size: 14px">До колко обаче това е истина, не и много сигурно, тъй като дамата в бяло носеше халка на лявата си ръка. </span></p> <p> &nbsp;</p> <p> <span style="font-family: verdana, geneva, sans-serif; font-size: 14px">Красавицата успя да привлече завистливите погледи на наградените бизнес дами, никоя от които не успя да заслепи перфектната й фигура.</span></p> </div>

2 Коментара

херо

преди 13 години

Сравнена с нашите тюфлеци е готина

Коментирай

Ruslan Vasiliev

преди 12 години

ХОРА ВИ ГОВОРИТЕ ЗА ЕВГЕНИЙ ЧЕ ТОЙ ТАКЪВ ОНАКЪВ !!! А ВИЕ СТЕ КАКВИ??? ЗАБИТИ КОМПЛЕКСИРАНИ И СТРАХЛИВИ !!! И ТОВА Е ФАКТ ЗАЩОТО ВИЕ НЕ МОЖЕТЕ НИЩО ДА НАПРАВИТЕ!САМО ПРАВИТЕ РЕКЛАМА И ПИАР НА ЕВГЕНИЙ МИНЧЕВ !!! ТОВА ВСИЧКО ОТ ЗАВЕСТ ЗАЩОТО БЪЛГАРИ МНОГО ЗАВИЖДАТ А ЗАВИЖДАТ И ОБРЪЩАТ ВНИМАНИЕ НА НАЙ МАЛКО АКО НЯКОЙ ДРУГ ИМА А ВИЕ НЯМАТЕ И ЗАПОЧВАТЕ ДА КОМЕНТИРАТЕ И ПРАВИТЕ МНОГО ДОБРА РАБОТА И РЕКЛАМА НА ЕВГЕНИЙ ТОЙ ЖИВЕЕ ЗА РАДИ ВАШИТИ КОМЕНТАРИ И ТОЙ ИНТЕРЕСЕН ЧОВЕК И МНОГО УМЕН ЗАТОВА ВИЕ НЕГО ОБСЪЖДАТЕ ТРЯБВА И НЕ ТРЯБВА!!! ТАКАВА СТЕ НАЦИЯ ВИЕ НЕ МОЖЕТЕ ДА МИСЛЕТЕ ЗА ТОВА КОЕТО НУЖНО ЗА ВАС ЗА ВАЩА ДЪРЖАВА ЗА СИМЕЙСТВО ВИ ОБСЪЖДАТИ ИЗВЕСТНИ ХОРА КОИТО ИМАТ ВСИЧКО И ОТ ВАШИ МНЕНИЯ ЗВЕЗДИТЕ НЕ СЕ НУЖДАЯТ!! ТАКАЧЕ МИСЛИТЕ ЗА СЕБЕСИ ПЪРВО !!!!ДА НАПРАВИТЕ СТАЧКИ ПРИМЕРНО (ГОРИВО ДА ПАДНЕ)НО ВИЕ СЕ СТРАХУВАТЕ ЗА НЕЩО ТАКОВО А ДА ОБСЪЖДАТИ ЗВЕЗДИТЕ В БГ.МОЖЕТЕ МНОГО ДОБРЕ!!! ТОВА Е МНОГО ЛОШО И ПОКАЗВА ВАШЕТА НЕ ВЪЗПИТАНОСТ !!!! ЧОВЕК ТРЯБВА ДА ОБИЧА И ДА УВАЖАВА ВСЕКИ КАКТО СЕБЕ СИ!!!! И ТОГАВА ЩЕ БЪДИ ЛЮБОВ И РАЗБИРАНЕТО МЕЖДУ ВСИЧКИ !!! НО ТОВА НЯМА ДА СТАНЕ НИКОКА ЗА СЪЖЕЛЕНИЕ!! А ДА ОБСЪДИШ И ДА ОПЛЮИШ ИЗВЕСТНИЯ ЧОВЕК МОЖЕ ВСЕКИ ТОВА Е МНОГО ГАДНО!!! АЗ НЕЗАВИСИМИЯ ЕКСПЕРТ ОТ РУСИЯ НО ТОВА КОЕТО СТАВА У ВАС НА МЕН ПРОСТО ЖАЛКО !!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.