Унизително! Тъпчат стотачки в пазвата на Михаела Филева

https://hotarena.net/laifstail/unizitelno-tapchat-stotachki-v-pazvata-na-mihaela-fileva HotArena.net
Унизително! Тъпчат стотачки в пазвата на Михаела Филева
Унизителна случка имала Михаела Филева по време на свое участие в провинцията. Младата певица разказва, че подпийнал младеж се приближил до нея и се опитал да пъхне 100 лева в сутиена й, научи HotArena.

„Може ли едно поздравче за компанията?”, подхвърлил почерпеният господин на потресената изпълнителката. Тя едва успяла да сдържи гнева си, но в крайна сметка решила, че няма смисъл да вдига скандали. пише \"Уикенд\".

„В такъв момент е трудно да решиш какво да сториш, но е много неприятно. Никога не съм взимала пари по този начин. Струва ми се неуважитлно към самия артист”, обяснява Филева. Тя твърди още, че българската публика все още предпочита да слуша фолк и покрай чалгата хората са усвоили някои вредни навици.

Михаела имала и друг неприятен случай преди време. Тогава група тийнейджъри, изпаднали във възторг от певицата, накъсали салфетки и ги хвърлили върху нея. Тя не издържала и напуснала сцената, прекъсвайки изпълнението си.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.