Варод повери „Поверително от” в ръцете на гаджето си

„Поверително от”, което се излъчваше по НТВ, отскоро е изцяло поверено в ръцете на ивент менажера и ПР Татяна Петерсен. Гаджето на инвеститора в българското кино Дейвид Варод ще се грижи за добрия имидж на предаването, като прогнозите са да го вдигне на върха.

https://hotarena.net/laifstail/varod-poveri-poveritelno-ot-v-rycete-na-gadjeto-si HotArena.net
Варод повери „Поверително от” в ръцете на гаджето си

„Поверително от”, което се излъчваше по НТВ, отскоро е изцяло поверено в ръцете на ивент менажера и ПР Татяна Петерсен. Гаджето на инвеститора в българското кино Дейвид Варод ще се грижи за добрия имидж на предаването, като прогнозите са да го вдигне на върха.

<p> <span style="font-family: verdana,geneva,sans-serif;"><span style="font-size: 14px;">&bdquo;Поверително от&rdquo;, което се излъчваше по НТВ, отскоро е изцяло поверено в ръцете на ивент менажера и ПР Татяна Петерсен. Гаджето на инвеститора в българското кино Дейвид Варод ще се грижи за добрия имидж на предаването, като прогнозите са да го вдигне на върха.</span></span></p> <p> &nbsp;</p> <p> &nbsp;</p> <p> <span style="font-family: verdana,geneva,sans-serif;"><span style="font-size: 14px;">От НТВ доста бяха занемарили &bdquo;Поверително от&rdquo; за сметка на приятелите си Иван и Андрей и това подразнило продуцентите на предаването. Затова те са напуснали телевизията и от тази есен вече ще се подвизават в далеч по-преуспяващата ТВ7.</span></span></p> <p> &nbsp;</p> <p> &nbsp;</p> <p> <span style="font-family: verdana,geneva,sans-serif;"><span style="font-size: 14px;">Продуцентите на &bdquo;Поверително от&rdquo; и телевизията ще си помогнат взаимно, като докато ТВ7 лъска имиджа на светската рубрика, Татяна Петерсен и Дейвид Варод ще дават своя принос за телевизията. Варод планира да консултира новите менажери в младата ТВ 7, а както знаем, всичко, до което се докосне кинаджийския бос, се позлатява.</span></span></p> <p> &nbsp;</p> <p> &nbsp;</p> <p> <span style="font-family: verdana,geneva,sans-serif;"><span style="font-size: 14px;">В комбина с новото си гадже - Татяна Петерсен, те са великолепен тандем и &bdquo;Поверително от&rdquo; неслучайно е поверено на нея.</span></span></p> <p> &nbsp;</p> <p> &nbsp;</p> <p> <span style="font-family: verdana,geneva,sans-serif;"><span style="font-size: 14px;">Така че не ни остава нищо друго, освен да пожелаем успех на предаването в новата телевизия.</span></span></p>

1 Коментара

Димитър

преди 12 години

На това предаване Педерсен е продуцент от самото начало. Както е известно, тя бе ПР на холивудската дива Сабрина Паризи, която имаше своя рубрика в предаването на Педерсен. Не виждам с какво Варод е помогнал на Татяна, когато тя далеч преди да станат двойка си има и предавания и успехи в бизнеса. Определено Варод, който е доста по-възрастен от нея, се е уредил този път с готина и умна мадама. Добро е решението да се преместят я ТВ 7, определено Нова не заслужаваше професионално направено предаване като това. Жалко само, че изтритите и скучни Иван и Андрей пак ще имат предаване, така и не разбраха, че за нищо не стават.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.