Венета Райкова стана леля

Водещата на Горещо Венета Райкова стана леля, похвали се самата тя. Устатата журналистка съобщи новината в предаването На четири очи по Нова телевизия.

https://hotarena.net/laifstail/veneta-raikova-stana-lelq HotArena.net
Венета Райкова стана леля

Водещата на Горещо Венета Райкова стана леля, похвали се самата тя. Устатата журналистка съобщи новината в предаването На четири очи по Нова телевизия.

<p> &nbsp;</p> <p> <span style="font-family:verdana,geneva,sans-serif;"><span style="font-size:14px;">Братът на Венета си има момченце от снощи. Половинката му е родила в &quot;Шейново&quot;.</span></span></p> <p> &nbsp;</p> <p> <span style="font-family:verdana,geneva,sans-serif;"><span style="font-size:14px;">&quot;Дори при същите лекари, които изродиха сина ми Патрик. Много съм щастлива, дори повече, от когато аз самата станах майка&quot;, призна Венета.</span></span></p> <p> &nbsp;</p> <p> <span style="font-family:verdana,geneva,sans-serif;"><span style="font-size:14px;">Тя разкри причината, заради която светското й предаване, което след седмица ще навърши 7 години, вече не е толкова скандално, както преди време.</span></span></p> <p> &nbsp;</p> <p> <span style="font-family:verdana,geneva,sans-serif;"><span style="font-size:14px;">&quot;Направих го заради сина ми. Искам един ден той да се гордее с мен, а не да го сочат заради работата на майка му&quot;, призна Райкова.</span></span></p> <p> &nbsp;</p> <p> <span style="font-family:verdana,geneva,sans-serif;"><span style="font-size:14px;">&quot;Двете водещи неща в моя живот са &quot;Горещо&quot; и Патрик. Не съм най-добрата съпруга. Може да съм най-добрата водеща и най-добрата майка, но не и съпруга. Не искам да взимам детегледачка, мога да си позволя и най-високоплатената, но това, което аз мога да дам на Патрик, не може никой друг да му го осигури.</span></span></p> <p> &nbsp;</p> <p> <span style="font-family:verdana,geneva,sans-serif;"><span style="font-size:14px;">Тя си спомни и за периода в живота си, в който бе пред развод с мъжа си Тишо.</span></span></p> <p> &nbsp;</p> <p> <span style="font-family:verdana,geneva,sans-serif;"><span style="font-size:14px;">&quot;Един ден получих призовка за развод. Добре, че още не бях бременна. Бях зарязана, а хората не ми вярваха. Тихомир ми заби доста остър нож в &nbsp;жърба в момент, в който най-малко съм го очаквала. Беше отишъл на екскурзия в Куба. Докато беше там, му изпратих един смс, че съм му купила гардероб. Като се върна, запалих колата и отидох да си го прибера от летището. Отидохме в нас, купих му пантофи и така продължихме&quot;.</span></span></p>

1 Коментара

rvelsqevuwb

преди 13 години

OLLu2R xafzjwccgtes, [url=http://xoxtnfxctwhx.com/]xoxtnfxctwhx[/url], [link=http://yvgzmvkwytom.com/]yvgzmvkwytom[/link], http://ljeeesreacau.com/

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.