Вижте новия клип на Анна Мария (Жанрът е за възрастни)

Почитателите на поп фолк певицата Анна-Мария са повече от щастливи–готов е първият видеоклип към хаус парчето "Fetish", видя HotArena.net.

https://hotarena.net/laifstail/vijte-noviq-klip-na-anna-mariq-janryt-e-za-vyzrastni HotArena.net
Вижте новия клип на Анна Мария (Жанрът е за възрастни)

Почитателите на поп фолк певицата Анна-Мария са повече от щастливи–готов е първият видеоклип към хаус парчето "Fetish", видя HotArena.net.

<p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Почитателите на поп фолк певицата Анна-Мария са повече от щастливи&ndash;готов е първият видеоклип към хаус парчето \"Fetish\", видя HotArena.net.</span></p> <p>&nbsp;</p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">За своя екранен дебют сексапилната брюнетка реши да не стартира с чалга песен, а с нещо доста по-различно и разчупено&ndash;коктейл от поп музика, фолк мотиви и еротика.</span></p> <p>&nbsp;</p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">В лентата красавицата има роля на глезла, която обича купоните и охолния живот. През цялото време на клипа изпълнителката пъшка страстно, докато изброява имената на холивудски актьори и екзотични дестинации.</span></p> <p>&nbsp;</p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Еротичните движения и погледи и симулацията на секс възпламеняват феновете на певицата, които са наистина изненадани от нейното изпълнение.</span></p> <p>&nbsp;</p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Брюнетката открай време има амбиции да се изявява и в киното. А най-голямата й мечта в момента е да се запознае с актьора Антонио Бандерас. <br /></span></p> <p>&nbsp;</p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Мачото в момента е в София и е много вероятно да си сбъдне мечетата.<br /></span></p> <p><iframe src=\"http://www.youtube.com/embed/j7RW6_TEilI\" frameborder=\"0\" width=\"500\" height=\"281\"></iframe></p>

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.