Вили Марковска нещастна в любовта

Актрисата Вили Марковска не можела да си намери стойностен партньор и била нещастна в любовта. Това е така обаче май защото крехката дама има твърде големи претенции към противоположния пол.

https://hotarena.net/laifstail/vili-markovska-neshtastna-v-lubovta HotArena.net
Вили Марковска нещастна в любовта

Актрисата Вили Марковска не можела да си намери стойностен партньор и била нещастна в любовта. Това е така обаче май защото крехката дама има твърде големи претенции към противоположния пол.

<p> &nbsp;</p> <div style="background-color: rgb(255, 255, 255); font-family: arial,verdana,sans-serif; color: rgb(34, 34, 34); font-size: 12px;"> <p> <span style="font-family: verdana,geneva,sans-serif;"><span style="font-size: 14px;">Актрисата Вили Марковска не можела да си намери стойностен партньор и била нещастна в любовта.</span></span></p> <p> &nbsp;</p> <p> <span class="Apple-style-span" style="font-family: verdana,geneva,sans-serif; font-size: 14px;">Това е така обаче май защото крехката дама има т<strong>върде големи претенции</strong> към противоположния пол.</span></p> <p> &nbsp;</p> <p> <span class="Apple-style-span" style="font-family: verdana,geneva,sans-serif; font-size: 14px;">&quot;Външният вид на мъжа до мен е много важен. На първо място е задължително да бъде красив. Ако е и умен, още по-добре. За съжаление това се случва рядко при мен, обикновено <strong>аз съм по-умната</strong>&quot;, не се свени да изтъква самата себе си Марковска.</span></p> <p> &nbsp;</p> <p> <span class="Apple-style-span" style="font-family: verdana,geneva,sans-serif; font-size: 14px;">Красавицата от филма &#39;Шивачки&quot;, сериала &quot;Столичани в повече&quot; няма време за личен живот. Това е една от причините <strong>повечето й връзки да се провалят.</strong> Репетира непрекъснато, спи по малко и постоянно е ангажирана заради снимки.</span></p> <p> &nbsp;</p> <p> <span class="Apple-style-span" style="font-family: verdana,geneva,sans-serif; font-size: 14px;">&quot;Много силен човек съм.&nbsp;</span><span class="Apple-style-span" style="font-family: verdana,geneva,sans-serif; font-size: 14px;">Знам какво искам и много малко неща могат да ме съборят на Земята. Не си падам по светски събития, за какво да го правя? Да видят, че си говоря с някого и веднага да излезе, че сме гаджета. Това не е за мен&quot;, твърди актрисата, цитирана от &quot;Уикенд за жената&quot;.</span></p> <p> &nbsp;</p> <p> <span class="Apple-style-span" style="font-family: verdana,geneva,sans-serif; font-size: 14px;"><strong>&quot;Никога не правя пиар с личния си живот. </strong>Вече си изпатих като преди време разкрих отношенията си с футболиста Александър Младенов.&nbsp;</span><span class="Apple-style-span" style="font-family: verdana,geneva,sans-serif; font-size: 14px;">Ревнива съм. Да кажем, че си браня територията. Не съм патологичен случай. По-скоро може би съм умерено ревнива&quot;, уточнява Марковска и добавя, че <strong>никога не би простила изневяра.</strong></span></p> </div>

3 Коментара

фен

преди 12 години

браво вили,уникална си,бъди себе си както винаги,ти си пич...

Коментирай

глупости!

преди 12 години

Това е нескопосана компилация от нейни интервюта, изреченията са извадени от контекста и нямат нищо общо с истината. Вили е много щастлива с човека до нея, който е млад, красив и талантлив мъж.

Коментирай

бвс

преди 12 години

вили обади ми се, колко да те чакам още ;)

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.