Внучката на Тодор Колев отива на СЪД! Търси пари за разноските (Вижте всичко ТУК)

https://hotarena.net/laifstail/vnuchkata-na-todor-kolev-otiva-na-sad-tarsi-pari-za-raznoskite HotArena.net
Внучката на Тодор Колев отива на СЪД! Търси пари за разноските (Вижте всичко ТУК)

Внучката на Тодор Колев и нейният съпруг – англичанинът Джоузеф, търсят пари от близки, познати и дори непознати хора за съдебно дело срещу голяма компания за производство на луксозен текстил, интериорни стоки, тениски, шалове, чанти и др. Двойката смята да съди въпросната фирма за отнето авторско право на Джо.

 

Преди около месец мъжът на Теодора Кулева е открил интернет страница за дарения с цел да събере достатъчно пари за дело срещу компанията, която е негов бивш работодател. Фирмата е използвала създадени от него картини, които е превърнала в щампи за дамаски, декоративни възглавници, тениски, керамични изделия и т.н.

 

Неочаквано компанията отказала да му изплати дължимото за труда възнаграждение и тъй като името му не фигурирало никъде като автор на въпросните декорации, нямало как да докаже, че има право на заплащане за тях. Джо се оплака от проблема в социалните мрежи точно когато се разчу, че с Теодора Кулева очакват първото си дете.

 

Той помоли приятелите си да споделят за проблема му в своите профили в социалните мрежи. Така щяло да стане ясно колко нелоялна е фирмата, в която е работел.

 

Именно по предложение на приятелите си той решил и да открие страницата за събиране на дарения за съдебен процес срещу бившия си работодател. Като цел за достигане е поставена солидната сума от 12 500 паунда – над 35 000 лева. Засега обаче събраната сума е много далеч от необходимата – дарени са едва 310 паунда.

 

„Баготворителите” засега са само 14 на брой. Повечето от тях отделят най-много по 20 паунда, а не липсват и такова, които даряват само по 5. Въпреки това Джо продължава да моли не толкова за пари, колкото за споделяне на проблема му, за да стане той достояние на възможно най-много хора, пише „Уикенд“.

 

Междувременно бременната Теодора се дразни на слуховете, че е стигнала почти до просяшка тояга. Тя и съпругът ѝ пристигнаха в България още в началото на декември и прекараха тук коледните празници. Престоят в родината дал възможност на бившата звезда от сериала „Откраднат живот” да се запознае с клюките за себе си.

 

Тя сериозно се ядосала, когато разбрала, че е се разчуло за финансовите проблеми на семейството. Актрисата се оплака в социалните мрежи от неприятните слухове, опитвайки се да ги отрече. Но е факт, че страницата за набиране на дарения на съпруга ѝ все още е действаща.

1 Коментара

Боцко

преди 4 години

Много нахални като цигани!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.