Войната между мутренските вдовици скоро ще избухне, милиони скараха бизнес дамите

https://hotarena.net/laifstail/voinata-mejdu-mutrenskite-vdovici-skoro-shte-izbuhne-milioni-skaraha-biznes-damite HotArena.net
Войната между мутренските вдовици скоро ще избухне, милиони скараха бизнес дамите

Войни, подобни на тези между представителите на родния ъндърграунд преди години, днес се разгарят между техните вдовици, узна HotArena.Поредният скандал е между Дарина Павлова и Весела Кюлева, а в центъра на него, разбира се, са пари, и то много. Двете вдовици са наследили от Илиян Павлов и Емил Кюлев милиони, които водят до раздори.


Вдовицата на банкера Кюлев е бивша секретарка, но днес се изявява като бизнес дама, наследила официално над 180 млн. лева, а неофициално доста повече. Явно тези пари не са й достатъчни и тя е решила да припечелва сама като предлага посреднически услуги на свои съратнички, разполагащи с парите на мъжете си.


Весела ги баламосвала, че щяла да им удвои парите, ако й се доверят тя да ги инвестира в различни бизнес начинания. Самата Кюлева прахосала голяма част от богатството на покойния си мъж по новия си мъж – футболиста Мартин Станков.


Въпреки това на въдицата й някакси се вързали дори големи риби като Дарина Павлова и Ангелина Димитрова, вдовица на Косьо Самоковеца. Двете принципно не се понасят още от времето, когато мъжете им бяха живи. Съмненията за убийството на Илия Павлов паднаха именно върху Самоковеца заради борбата им за надмощие в курорта Боровец.


Сега двете били обединени от обещанията на Кюлева. Първа захапала Мадам Мулти, която наследила над 1,5 млрд. долара, но бързо загубила голяма част от богатството си. Именно за да си възвърне загубите, Дарина одобрила предложения й от Весела инвестиционен план за разработване на мини в Южна Америка.


Всичко изглеждало изпипано, а печалбата от вложените средства била повече от примамлива. Вдовицата на Павлов отдавна пък искала да влезе именно в този бизнес. Преди Павлов да бъде убит, „Мултигруп” инвестирала крупни суми в мина „Бор” в Сърбия.


Оттам Дарина била наясно, че инвестициите в сектора се отплащат пребогато. Затова тя броила 18 млн. евро на Кюлева, която да ги вложи в добива на полезни изкопаеми чрез своята посредническа фирма.


Ангелина се оказала по-малко наивна и поверила на Весела само 12 млн. евро, които да развърти на пазара. Вдодицата на самоковеца имала по-добър бизнес нюх и избрала сумата да бъде вложена в недвижими имоти и строителство в Близкия изток, пише „Ретро”.


Благодарение на това свое решение Димитрова се разделила само с 3 милиона заради пишман-посредничката Кюлева, която хал-хабер си нямала от сделки с толкова много пари, въпреки че се вживявала като сериозна бизнес дама.
Арабските партньори на Весела усетили, че могат лесно да я преметнат и започнали да й продават имоти на двойно по-високи цени. Така вдовицата само влязла в капана си и сега е задлъжняла яко.


Трите милиона на Ангелина са нищо пред 18-те на Дарина, които били профукани почти докрай, без да донесат печалба. „Дарина е в истинска истерия и плаши с война. Направо е бясна, че Весела я е изиграла. Въобще не вярва на приказките й, че е загубила парите в глупавите й инвестиции, а смята, че я мами. Готова е да си гони и последния цент и ще стане много интересно, ако вдовиците на босовете започнат да се стрелят”, подозират запознати.

 

1 Коментара

Олелееее!!

преди 8 години

Ами то,за гроздова ракия,сливи не се искат........дано ме разбирате.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.