Врачански и Силвия още се обичат

Звездата от Стъклен дом Калин Врачански и актрисата Силвия Петкова още се обичат, но по принуда са разделени. Двамата сложили край на връзката си след година съвместно съжителство в пълна хармония. Един ден решили просто ей така, да се разделят без много обяснения и никакви скандали.

https://hotarena.net/laifstail/vrachanski-i-silviq-oshte-se-obichat HotArena.net
Врачански и Силвия още се обичат

Звездата от Стъклен дом Калин Врачански и актрисата Силвия Петкова още се обичат, но по принуда са разделени. Двамата сложили край на връзката си след година съвместно съжителство в пълна хармония. Един ден решили просто ей така, да се разделят без много обяснения и никакви скандали.

<p> <font class="Apple-style-span" face="verdana, geneva, sans-serif"><span class="Apple-style-span" style="font-size: 14px;"><span style="font-family: verdana, geneva, sans-serif; "><span style="font-size: 14px; ">Звездата от &quot;Стъклен дом&quot; Калин Врачански и актрисата Силвия Петкова още се обичат, но по принуда са разделени.</span></span></span></font></p> <div> &nbsp;</div> <div> <span class="Apple-style-span" style="font-family: verdana, geneva, sans-serif; font-size: 14px; ">Двамата сложили край на връзката си <strong>след година съвместно съжителство в пълна хармония.</strong></span></div> <div> &nbsp;</div> <div> &nbsp;</div> <div> <span class="Apple-style-span" style="font-family: verdana, geneva, sans-serif; font-size: 14px; ">Един ден решили просто ей така, да се разделят без много обяснения и никакви скандали.</span></div> <div> &nbsp;</div> <div id="cke_pastebin"> &nbsp;</div> <div id="cke_pastebin"> <span style="font-family: verdana, geneva, sans-serif; "><span style="font-size: 14px; ">&quot;Просто при мен дойде момент, в който исках да излизам, да се срещам с хора, а той започна да работи, имаше нужда от почивка. И това продължи половин година&quot;, разказва Силвия пред &quot;Стори&quot;.</span></span></div> <div> &nbsp;</div> <div> &nbsp;</div> <div> <span style="font-family: verdana, geneva, sans-serif; "><span style="font-size: 14px; "><strong>&quot;Колкото и да се обичаме,</strong> е по-добре да изчакаме правилния момент, а не да продължаваме да се нараняваме взаимно. Много наши близки казват:<strong> &quot;Как може двама души толкова да се обичат, а да не са заедно&quot;,</strong> добавя актрисата.</span></span></div> <div> &nbsp;</div> <div id="cke_pastebin"> &nbsp;</div> <div id="cke_pastebin"> <span style="font-family: verdana, geneva, sans-serif; "><span style="font-size: 14px; ">&quot;Не мисля, че е толкова важно дали ще се целуваме, дали ще правим секс, колкото другото, което имаме. Ние двамата си оставаме за цял живот, независимо дали ще създадем общо семейство или всеки ще тръгне по пътя си. За мен е по-ценна тази духовна връзка, която имам с него, това, че<strong> той е близкият ми човек, а и аз на него&quot;.</strong></span></span></div>

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.