За 2020 Николета се зарече: Режа всички приятелки-предателки!

https://hotarena.net/laifstail/za-2020-nikoleta-se-zareche-reja-vsichki-priiatelki-predatelki HotArena.net
За 2020 Николета се зарече: Режа всички приятелки-предателки!
Да започнем 2020 като по-добри и по-съчувстващи хора? Да бе да! Я по-добре да развъртим секирата и да разкараме всички отровни хора от живота си! Това е най-новата мода сред звездите у нас, видя HotArena.


Известните си имат ново хоби за новите дни. \"Взимам в моята 2020 всичко градивно и оставям в 2019 \"приятелки\", които \"съществуват\" от клюки за мен. Намерете си друга \"храна\", защото ще ви стана горчива!\", избухна Николета Лозанова.


Едновременно с нея Божидара Бакалова обяви в предълго съобщение на развален английски, че хората \"не били готови за нея\", че \"приятели я нападали\", пише България днес. 

5 Коментара

Дони

преди 4 години

Мухла.Не си интересна от 100 години!Гледай си живота тихомълком и не се натрапвай повече в публичното пространство.

Коментирай

Ева

преди 4 години

ТЯ ПЪРВО ДА ОТСЛАБНЕ!

Коментирай

ахахахаххах

преди 4 години

То и гроздето било кисело.....Нямаш драга...и никога не си имала приятелки..А,дори и някоя да се излъже да ти стане такава,то след месец-два те разбират що за озлобена,комплексирана,завистлива и подмолна интригантка си.Та май става обратното...те те наритват теб...Злобарка с комплекси...НЕма нужда

Коментирай

Smesha mumija

преди 4 години

Tazi mumija koga e izbjafala ot muzeja v Cairo???

Коментирай

Metalhead

преди 4 години

И с логото на КИС над седалището... Браво!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.