Зара спряла да бъде лесбийка

Лесбийката Зара вече не била лесбийка. Брадърката вече не си лягала с представителки на собствения си пол, е най-новата клюка. Варненката преспа със своята съквартирантка Мел по време на риалитито, след което си призна с ръка на сърцето, че спи с жени и извън къщата.

https://hotarena.net/laifstail/zara-sprqla-da-byde-lesbiika HotArena.net
Зара спряла да бъде лесбийка

Лесбийката Зара вече не била лесбийка. Брадърката вече не си лягала с представителки на собствения си пол, е най-новата клюка. Варненката преспа със своята съквартирантка Мел по време на риалитито, след което си призна с ръка на сърцето, че спи с жени и извън къщата.

<p> &nbsp;</p> <div style="font-family: Arial, Verdana, sans-serif; font-size: 12px; color: rgb(34, 34, 34); background-color: rgb(255, 255, 255); "> <p> <span class="Apple-style-span" style="font-family: verdana, geneva, sans-serif; font-size: 14px; "><strong>Лесбийката Зара вече не била лесбийка. Брадърката вече не си лягала с представителки на собствения си пол, е най-новата клюка.</strong></span></p> <p> &nbsp;</p> <p> <span style="font-size: 14px; "><span style="font-family: verdana, geneva, sans-serif; ">Варненката преспа със своята съквартирантка Мел по време на риалитито, след което си призна с ръка на сърцето, че спи с жени и извън къщата.</span></span></p> </div> <p> &nbsp;</p> <p> <span style="font-size:14px;"><span style="font-family:verdana,geneva,sans-serif;">По едно време ВИП-клюкарите дори коментираха помежду си, че Зарчето е видяла отблизо и оново най-интимно място на екскаризматичната Галка.</span></span></p> <p> &nbsp;</p> <p> <span style="font-size:14px;"><span style="font-family:verdana,geneva,sans-serif;">Причината Зара да влезе в правилния коловоз, бил новият й приятел, за който се знае само, че е по-млад от нея и е бизнесмен.</span></span></p> <p> &nbsp;</p> <p> <span style="font-size:14px;"><span style="font-family:verdana,geneva,sans-serif;">Мистериозният младеж забранил на партньорката си да се лиже с жени, тъй като бил възпитан от консервативни родители.</span></span></p> <p> &nbsp;</p> <p> <span style="font-size:14px;"><span style="font-family:verdana,geneva,sans-serif;">Накарал я да му даде обет, че докато е с него, ще забрави всякакви фриволни изпълнения в леглото с представителките на нежния пол.</span></span></p> <p> &nbsp;</p> <p> &nbsp;</p> <div class="media_embed"> <div class="media_embed"> <div class="media_embed"> <object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0" height="403" width="450"><param name="movie" value="http://i47.vbox7.com/player/ext.swf?vid=e667c48a" /><param name="quality" value="high" /><embed height="403" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" quality="high" src="http://i47.vbox7.com/player/ext.swf?vid=e667c48a" type="application/x-shockwave-flash" width="450"></embed></object></div> </div> </div>

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.