Звезди немериха биологичните си родители: Конрад с италианска кръв, Нети не знаела, че е приятелка с родния си татко, Камелия Тодорова отблъснала истинския си баща…

https://hotarena.net/laifstail/zvezdi-nemeriha-biologichnite-si-roditeli-konrad-s-italianska-krav-neti-ne-znaela-che-e-priiatelka-s-rodniia-si-tatko-kameliia-todorova-otblasnala-istinskiia-si-bashta HotArena.net
Звезди немериха биологичните си родители: Конрад с италианска кръв, Нети не знаела, че е приятелка с родния си татко, Камелия Тодорова отблъснала истинския си баща…

Повече от осиновените хора намират историите около рода си за интригуващи и звездите не са изключение, писа Телеграф.

Наскоро най-популярният български влогър Емил Конрад сподели пред феновете си във видео, че  е открил своите биологични родители. Разбира, че е осиновен когато е на 13, но доскоро не изпитва никаква нужда да потърси родителите си. Това се променя когато си прави ДНК тест и разбира, че има много силна италианска жилка. Конрад открива първо майка си. Именно тя съобщила на биологичния си син, че неговият баща е италианец. След още три месеца Конрад вече контактува с баща си, но е категоричен, че засега няма да вървя да скъсява дистанцията.

В началото на тийнейджърските си години истината, че осиновена разбира и Камелия Тодорова. Джаз изпълнителката разбира съвсем случайно като играе футбол с едно момче. Когато той казал, че е осиновена, Камелия не повярвал докато не попитала баба си, която потвърдила, но държала  да й разкрие цялата история когато певицата стане по-зряла. След години биологичният й баща се свързал с нея, но Камелия отказала да се срещат  защото не чувствала нужда от втори баща.

Певицата и актриса Нети Добрева разбира, че е осиновена намирайки смъртен акт на собственото си име. Смятала, че има възможност да не принадлежи биологично към рода си, тъй като баща й е лекар, а майка й физик, А тя самата изобщо не прилича на тях. В крайна сметка историята на живота й се оказва интересна - майка й на име Джилда живее от почти 30 години в Германия, а причината, че я е изоставила била, че била прекалено млада. Бащата на певицата е също актьор - Петьо Кръстев, с когото тя била приятелка години преди да открият истината за връзката помежду си.

След 25 години търсене певицата, писателка и йога инструктор Светла Иванова също се среща за първи път със своята майка. В момента, в който тя е разбрала че е осиновена реакцията й била нормална. Споделила със своята баба, която е потвърдила. Когато станала майка за първи път споделила на осиновителката си, че знае истината разказва Светла Иванова.

Дони Василева, която е носителка на титлата Мисис Баба също се оказва осиновено чедо. Опитите да открие своите родители и до днес остават неуспешни. Тя е родена в родилното отделение на Майчин дом до Централна гара, до което са имали достъп само хора от висшите прослойки на обществото. Преди 1989 година там са били настанявани дъщери, съпруги и любовници на партийни лидери. Преди време й подслушнали, че баща й е самият Тодор Живков, но тя не допуска това за възможна версия.

От няколко години насам в Сандански се носят слухове, че и фолк изпълнителката Райна е осиновена от родителите си. Певицата не потвърждава тези слухове, но не ги отрича. Според градските легенди в осиновяването на талантливото момиче е замесена баба Ванга. Разказите твърдят, че гадателката настоява пред семейството на Райна да избере именно нея, тъй като в малкото момиченце видяла съдбата на родителите й. Официалната версия обаче е значително по-различна. Ванга помогнала на майката да зачене, след дълги години чакане.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.