Ласкин посече Кобилкина: Няма ли кой да удовлетвори, застрелвайки с гранатомет този гарбидж? Кобилия трябва да я „ухажва“ руска мечка страдаща от трипер в централен Сибир!

18 Март 2017, 13:00


И Иван Ласкин скочи на Наталия Кобилкина. В последно време активността на сексоложката в социалните мрежи е като лятно разстройство - често и неприятно.

Рускинята използва всяка свободна секунда да популяризира семинарите си и сбирките за запознанства, от които дере яки пари. Това не остана незабелязано от родни випове. Миналата седмица срещу сексуално-образователните й беседи скочи миската Маги Желязкова. Тя написа на страницата си във Фейсбук: Ела да те науча как се свалят мъже, че ми писна от теб!“.

Днес и Иван Ласкин, прочут с цветущия си език и непукизъм застреля Кобилкина след участието й в ефира на родна телевизия. Когато Ласкин говори коментарите и думите са излишни. Ето какво написа актьорът:

„Абе, Кобилия Наталкина, няма ли кой да я удовлетвори застрелвйки я с гранатомет в кощунственната и трътка? Кой допуска такива откачени идиоти до ефира на некрепката ми и без това държава? Екстрадиране на идиотите, моля! Този олигофрен, магарина, препоръчително трябва напористо и с лош дъх, да я "ухажва"руска мечка страдаща от трипер и раздвоение на личността в централен Сибир крещейки “За Родину, за Сталина!. Детето ми попадна по ТВ на този гарбич, Наталкина ,бе СЕМ!!! Детето се ококори и едвам издържа татаро-конската физиономия на този примат, кръстен на женски кон. Който кон, ръсеше безпаметни нецензурии. ЗаСЕМете се! Леко взе да ми писва!СЕР-СЕМ-и! Контролирайте и се грижета за морала в БГ ефир- с компетенция, заплатаджии. ......“
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени