Лъснаха нови „баджаначки“ в bTV: Година след сватбата, мъжът на Виктория Петрова забременил Веселина Петракиева

26 Януари 2021, 13:00


Извън професионалните качества на новата новинарска шефка Веселина Петракиева се свързва с пикантни истории от кухнята на bTV.

Продуцентката от новините е омъжена за бившия съпруг на водещата Виктория Петрова. Операторът Добромир Иванов забременява Петракиева година след сватбата му с Виктория. Девет месеца всички се чудят кой е бащата, а накрая се разбира, че това е съпругът на Петрова. Следва развод без много шум, макар че клюките носят, че ревността и амбициите на Виктория са причина за краха на брака.

После водещата на новините и бившият й съпруг продължават да работят заедно, при това делят едно работно място с настоящата му половинка Веселина Петракиева и бившето му гадже - новата водеща на новините Лили Боянова. А на шега колегите наричат „баджаначки“ Виктория Петрова и Веселина Петракиева,  писа „Минаха години“

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Баста
Преди 1 година
0
"Пик" стига правихте реклама на никому неизвестният оператор от БТВ, който разчита на популярност покрай жените, които са имали глупостта да му обърнат внимание. Виктория го е разбрала що за стока е и му е дала пътя, свободно да опложда когото си иска. За морала на Лиляна и Веселина не ми се говори, още повече, че са й били колежки . Да им е честито, на едната дете без баща на другата мъж, с който винаги ще бъде несигурна и под напрежение.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Аз
Преди 1 година
0
И двете са грозни, ама Виктория една идея по - малко.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
?!
Преди 1 година
0
Тази жена - Петракиева ми изглежда на възраст над 50 г....?1??! Нещо не ми се връзва???
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени